Latest News

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Νίκος Κοκλώνης - Σε αναμένα κάρβουνα η τηλεοπτική πιάτσα για την υπόθεση Barking Well

 
Σε αναμένα κάρβουνα -έπειτα από το πρώτο σοκ- έχουν τεθεί τις τελευταίες ώρες ιδιωτικά κανάλια, καθώς διατηρούν συνεργασία με την Barking Well Media του... Νίκου Κοκλώνη.

Με όσα είχαν γίνει γνωστά έως αργά χθες στην Barking Well και στους ιδιωτικούς σταθμούς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών του Κοκλώνη οι παραγωγές προγραμμάτων πραγματοποιούνται κανονικά.

Για παράδειγμα τα προγραμματισμένα για την Πέμπτη γυρίσματα του σόου «Just the 2 of us» του Alpha πραγματοποιήθηκαν κανονικά και διήρκεσαν  έως αργά χθες το βράδυ ώστε να μεταδοθεί αύριο, Σάββατο, όπως προβλέπεται σύμφωνα με το πρόγραμμα του καναλιού.

«O σταθμός δεν σκοπεύει να αναβάλει κάποια εκπομπή της εταιρείας παραγωγής Barking Well και έχει αποφασίσει να προβληθεί η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Super Κατερίνα“, αλλά και το μουσικό σόου του Σάββατου “Just the two of us” με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη», ενημέρωνε ο Alpha δια της διευθύντριας Επικοινωνίας του, Πίμης Φασούλα και ανέφερε ότι το κανάλι και οι νομικοί του σύμβουλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα κινηθούν αναλόγως.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις», ανέφεραν από το Mega, του οποίου οι εκπομπές «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το εβδομαδιαίο βραδινό τηλεπαιχνίδι σόου «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, είναι παραγωγές της Barking Well.

Στον ΑΝΤ1, επίσης παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση Κοκλώνη, αλλά με τα πράγματα για το κανάλι διαφοροποιούνται καθώς τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού «Family Game» -παραγωγή της Barking Well- με το Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έχουν ολοκληρωθεί  και όσα απομένουν θα προβληθούν κανονικά. Άλλωστε οι σχεδιασμοί του σταθμού λόγω της απόδοσης του τηλεπαιχνιδιού είχαν αναπροσαρμοστεί και είχε αποφασιστεί ο κύκλος μεταδόσεων να ολοκληρωθεί νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, εντός Μαρτίου.

Στάση αναμονής και παρατήρησης τηρείται και στο Star για λογαριασμό του οποίου η εταιρεία του Κοκλώνη είχε αναλάβει την παραγωγή της σειράς «IQ 160» με τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή- προσαρμογή του γαλλοβελγικού «Haut Potentiel Intellectuel» («Άτομο Υψηλής Νοημοσύνης») για την οποία είχαν ήδη αρχίσει γυρίσματα σκηνών επεισοδίων.