Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Μητέρα έκανε μήνυση σε σχολείο που την έδιωξε από εθελόντρια επειδή είχε OnlyFans

 Μια μητέρα κατέθεσε μήνυση στο σχολείο των παιδιών της, ισχυριζόμενη ότι την απέκλεισε από εθελόντρια λόγω του λογαριασμού της στο ...OnlyFans.

Η 31χρονη Βικτόρια «Σνουκς» Τρις  από τη Φλόριντα κατέθεσε τη μήνυση κατά των δημόσιων σχολείων της κομητείας Όραντζ αφού της είπαν το 2021 ότι δεν μπορεί πλέον να συμμετέχει στο πρόγραμμα εθελοντών ADDition. Η Τρις, μητέρα δύο μαθητών στο δημοτικό σχολείο Σαντ Λέικ, καταγγέλθηκε για τον λογαριασμό της από έναν «ανήσυχο γονέα», ο οποίος έστειλε επιστολή στους αρμόδιους.

«Πολλοί άλλοι γονείς παιδιών στα σχολεία της κομητείας Όραντζ συμμετέχουν επίσης στο OnlyFans, καθώς και σε άλλα επαγγέλματα με προσανατολισμό προς τους ενήλικες, όπως ο γυμνόστηθος χορός, η υποκριτική με θέμα τους ενήλικες, το διαδικτυακό sexting», ανέφεραν οι δικηγόροι της Τρις. Το ότι η 31χρονη στοχοποιήθηκε, σημειώνουν οι δικηγόροι, «δεν της άφησε άλλη επιλογή από το να καταθέσει αγωγή». 

«Αυτό που κάνει στον ελεύθερο χρόνο της, δεν είναι παράνομο. Παρόλα αυτά, έχουμε μια αστυνομία ηθικής με το σχολικό συμβούλιο της κομητείας Όραντζ να λαμβάνει αυτή τη φρικτή απόφαση», δήλωσε ένας από τους δικηγόρους. 

Οι δικηγόροι τόνισαν στη συνέχεια ότι ο μόνος λόγος που μπορεί να αποκλειστούν άτομα από τον εθελοντισμό είναι το ποινικό μητρώο, το οποίο και δεν έχει η πελάτισσά τους. Η Τρις της οποίας οι αναρτήσεις δεν ήταν μυστικές, είπε επίσης ότι πάντα ντυνόταν «κατάλληλα» στους χώρους του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου  η Τρις και η νομική της ομάδα δήλωσαν ότι κατέθεσαν τη μήνυση για να διασφαλίσουν ότι αυτό δεν θα συμβεί σε κανέναν άλλο γονέα.