Latest News

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Μάργκοτ Ρόμπι: «Eίχαμε περούκα για τα γεννητικά όργανα»- Aποκαλύψεις για τις γυμνές σκηνές με τον Ντι Κάπριο στον Λύκο της Wall Street

 
Δέκα χρόνια μετά την αξέχαστη ερμηνεία της στον «Λύκο της Wall Street», η Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τις ερωτικές σκηνές με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο...

Στην ταινία αυτή ήταν που έμαθε τι είναι τα merkin. Πρόκειται, όπως είπε, για props που χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές παραγωγές, ένα τεχνητό κάλυμμα επί της ουσίας, από τρίχες για να καλύπτει την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η ηθοποιός, που πλέον είναι μία από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, φιλοξενήθηκε στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή Fitzy & Wippa, όπου και ρωτήθηκε για το πως διαχειρίστηκε τις γυμνές σκηνές στην τελευταία της ταινία, Babylon.

«Ειλικρινά, απευαισθητοποιείσαι τόσο γρήγορα», είπε η 32χρονη ηθοποιός.

Περίεργος για το πώς απεικόνισαν με ακρίβεια το γυμνό στην ταινία, που διαδραματίζεται στο Χόλιγουντ του 1920, ο Wippa είπε πως «έχω ακούσει ότι πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκες με αληθινό στήθος και τρίχες στην ηβική περιοχή».

«Υπάρχουν πράγματα που ονομάζονται merkins, που είναι σαν περούκα αλλά για τα γεννητικά όργανα», εξήγησε η ηθοποιός.

«Θυμάμαι στον Λύκο της Wall Street υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο με τέτοια merkins. Ήταν συναρπαστικό και ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός για τη βιομηχανία του κινηματογράφου» είπε.

Η Ρόμπι ήταν μία από πολλές ηθοποιούς που εμφανίστηκαν γυμνές στην ταινία του Σκορσέζε.

Η ταινία βασίζεται στην αμφισβητούμενη προσωπικότητα του χρηματιστή Τζόρνταν Μπέλφορτ, που υποδύθηκε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία ενώ η Μάργκοτ Ρόμπι υποδύθηκε την Ναόμι Λαπάλια, δεύτερη σύζυγό του στην ταινία.

Ο ρόλος περιλάμβανε πολλές ερωτικές σκηνές, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής όπου είναι ολόγυμνη και η κάμερα την τραβάει από μπροστά. Η ίδια παραδέχτηκε δε, ότι αρχικά φοβόταν για τις σκηνές που θα έμεναν για πάντα και θα κυκλοφορούσαν στο internet.