Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πέντε λεσβιακές ερωτικές σκηνές σε ταινίες που έχουν ανάψει «φωτιές» [ΒΙΝΤΕΟ]

 Πέντε λεσβιακές ερωτικές σκηνές σε ταινίες που έχουν ανάψει «φωτιές»...

 Τον Δεκέμβριο του 2021 δύο άντρες στη σειρά «Η Τούρτα της Μαμάς» αντάλλαξαν ένα γκέι φιλί και έγιναν πρώτο θέμα στα social media. Είχε προηγηθεί μεγάλη συζήτηση και για τη σκηνή με το ομόφυλο ζευγάρι στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ το δικό του προοδευτικό μήνυμα στη συντηρητική ελληνική κοινωνία θέλησε να στείλει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Αντώνη και τον Σπύρο στο «Maestro».

Ακολουθώντας το παράδειγμά τους, ο Αντρέας Γεωργίου πρόβαλε στη «Γη της Ελιάς» το πρώτο λεσβιακό -αυτή τη φορά- φιλί, σπάζοντας τα ταμπού και κοιτώντας στα μάτια ένα τηλεοπτικά αποσιωπημένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, τις γυναικείες ομοφυλόφιλες σχέσεις.

Η τρυφερή στιγμή που είχαν «Αλκμήνη» και «Αντωνία» ή κατά κόσμον Αγγελική Κιντώνη και Νάγια Καρακώστα έγινε viral, με τους χρήστες στα social media να επικροτούν τις δύο ηθοποιούς αλλά και τον σκηνοθέτη της σειράς, που αποφάσισαν να δείξουν το δρόμο προς την αποδοχή, τη συμπερίληψη και την ισότητα.

Δείτε τη σκηνή τους


Με αφορμή το φιλί των δύο γυναικών ας θυμηθούμε πέντε λεσβιακές σκηνές ταινιών που προκάλεσαν αίσθηση…

«Atomic Blonde»

Στο «Atomic Blonde», που πρωταγωνιστεί η Σαρλίζ Θερόν και βλέπουμε τη διάσημη ηθοποιό σε μία ερωτική σκηνή με την συμπρωταγωνίστριά της Σοφία Μπουτέλα. «Η αποπλάνησή της; Ήταν πολύ εύκολο. Είναι πανέμορφη. Η χημεία μας ήτα ισχυρή από την αρχή», έχει πει για τη σκηνή η Θερόν.

 κλήσεις

Mulholland Drive

Οι δύο πρωταγωνίστριες Ναόμι Γουότς και Λόρα Χέρινγκ έρχονται πολύ κοντά και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη, δείχνοντας στο κοινό ακόμα και πιο επίμαχα σημεία του σώματός τους.

Carol

Η ταινία «Carol» θεωρείται μία από τις καλύτερες LGBTQ+ ταινίες. Διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Με πρωταγωνίστριες την Κέιτ Μπλάνσετ, τη Ρούνι Μάρα και τη Σάρα Πόλσον, ακολουθεί τη σχέση μεταξύ μιας επίδοξης φωτογράφου και μιας διαζευγμένης γυναίκας. Διαθέτει σίγουρα την πιο καυτή σκηνή σεξ που έχει μεταφερθεί ποτέ στο σελιλόιντ και λαμβάνει χώρα σε ένα μόνο κρεβάτι.

Black Swan

Η Νίνα (Νάταλι Πόρτμαν) είναι μπαλαρίνα στη Νέα Υόρκη. Όταν το μπαλέτο της ανεβάζει μια σύγχρονη εκδοχή της «Λίμνης των Κύκνων», είναι η πρώτη επιλαχούσα, αλλά θα πρέπει να ενσαρκώσει τόσο το Λευκό όσο και το Μαύρο Κύκνο. Η Λίλι (Μίλα Κούνις) αποτελεί τη σημαντικότερη ανταγωνίστρια της για τον ρόλο. Οι δύο γυναίκες συνευρίσκονται ερωτικά και ανάβουν «φωτιές».

«About Cherry»

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας 24χρονης κοπέλας που μετακομίζει στο Σαν Φρανσίσκο και μπλέκεται στα δίχτυα της πορνογραφικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Η Χέδερ Γκράχαμ επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με συμπρωταγωνίστριά της και οι σκηνές είναι κάτι παραπάνω από πικάντικες.