Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η κόρη της έπεσε θύμα γυναικοκτονίας - Φόρεσε στο δικαστήριο μπλούζα με τη διαμελισμένη σορό της [ΕΙΚΟΝΑ]

 Με μπλούζα που απεικονίζει το διαμελισμένο πτώμα της κόρης της εμφανίστηκε μία γυναίκα χθες σε ιταλικό δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η έφεση για την υπόθεση βιασμού της ...δολοφονημένης 18χρονης.

Η μητέρα της 18χρονης από τη Ρώμη, που δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 φόρεσε ένα μπλουζάκι με μια σοκαριστική φωτογραφία από μέλη του πτώματος της κόρης της κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης, που άσκησε ο Νιγηριανός έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της.

«Είδες τι της έκαναν», είπε η Alessandra Verni για την κόρη της Pamel Mastropietro, τοξικομανή που δολοφονήθηκε στην Pollenza έξω από τη Macerata στις 30 Ιανουαρίου πριν από πέντε χρόνια.

«Πρέπει να σαπίσει στη φυλακή»

«Αυτός ο άντρας, που τη βίασε και τη βασάνισε, θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή», είπε για τον Innocent Oseghale, τον 32χρονο, του οποίου εκδικάζεται η έφεση στις κατηγορίες για βιασμό.

Τον περασμένο Φεβρουάριο το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο επικύρωσε την ισόβια κάθειρξη για τον Oseghale.
Ακύρωνε την καταδίκη προηγούμενου εφετείου για βιασμό και παρέπεμψε την υπόθεση στο δεύτερο εφετείο στην Περούτζια.

Εάν το δικαστήριο τον κρίνει αθώο για βιασμό, ενδέχεται να μειωθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Mastropietro, ο ακροδεξιός, Luca Traini, πυροβόλησε και να τραυματίσει έξι Αφρικανούς μετανάστες σε περιστατικό για αντίποινα στη Macerata λίγες μέρες αργότερα.

Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση τον Μάρτιο του 2021. Ιταλία: Μητέρα φόρεσε μπλούζα με το διαμελισμένο πτώμα της κόρης της - Στη δίκη για τη δολοφονία της