Latest News

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Όργια στελεχών με συνοδούς πολυτελείας στο Νταβός - 2.300 ευρώ χρεώνεται η νύχτα

 Στο Νταβός, εκεί που όπου πραγματοποιείται η ετήσια σύνοδος κορυφής, βρίσκεται ήδη η... παγκόσμια ελίτ.

Μάλιστα, την εν λόγω περίοδο η ζήτηση για σεξουαλική εργασία εκτοξεύεται κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των παγκόσμιων ηγετών και μεγιστάνων των επιχειρήσεων που έρχονται από όλο τον κόσμο για να συναντηθούν.

Μια εργαζόμενη στο σεξ που ονομάζεται Λιάνα δήλωσε ότι ντύνεται με επαγγελματική ενδυμασία ώστε να μην ξεχωρίζει ανάμεσα στα στελέχη, παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελβετία.

Η ίδια δήλωσε στη Bild ότι βλέπει τακτικά έναν Αμερικανό που επισκέπτεται την Ελβετία πολλές φορές το χρόνο και είναι μεταξύ των 2.700 συνέδρων.

Χρεώνουν 2.300 ευρώ η νύχτα

Η Λιάνα χρεώνει περίπου 700 ευρώ για μια ώρα και 2.300 ευρώ (2.500 δολάρια) για ολόκληρη τη νύχτα, συν τα έξοδα ταξιδιού.


Η διευθύντρια μιας υπηρεσίας συνοδών στο Aargau, 100 μίλια μακριά από τη σύνοδο κορυφής, λέει ότι έχει ήδη λάβει 11 κρατήσεις και 25 ερωτήματα – και αναμένει ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη αυτή την εβδομάδα.

Δήλωσε στο 20 Minuten: «Ορισμένοι κλείνουν επίσης συνοδούς για τους ίδιους και τους υπαλλήλους τους για να διασκεδάσουν στη σουίτα του ξενοδοχείου».

Σύμφωνα με την Daily Mail η Salome Balthus, εργαζόμενη στο σεξ και συγγραφέας, δημοσίευσε στο Twitter: «Ραντεβού στην Ελβετία κατά τη διάρκεια του #WWF σημαίνει να κοιτάς τις κάνες των όπλων των φρουρών ασφαλείας στο διάδρομο του ξενοδοχείου στις 2 το πρωί – και στη συνέχεια να μοιράζεσαι μαζί τους τα σοκολατάκια δώρο από το εστιατόριο και να κουτσομπολεύεις για τους πλούσιους… #Davos #WEF».

Η 36χρονη διαμένει σε ξενοδοχείο κοντά στο Νταβός καθ’ όλη τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιοι είναι οι σημαίνοντες πελάτες της.

«Πιστέψτε με, δεν θέλετε να μπείτε σε δικαστικές διαμάχες μαζί τους» προειδοποίησε.

Τουλάχιστον 100 ιερόδουλες ταξιδεύουν στο Νταβός

Το 2020, έρευνα των Times διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 100 ιερόδουλες ταξιδεύουν στο Νταβός για τη σύνοδο κορυφής, σύμφωνα με αξιωματικό της ελβετικής αστυνομίας.

Ένας επίσημος οδηγός για το φόρουμ δήλωσε ότι παρέλαβε μια εργαζόμενη στο σεξ, η οποία ισχυρίστηκε ότι την ανάγκασε το «αφεντικό» της να κοιμηθεί με έναν ηλικιωμένο πελάτη σε ένα ξενοδοχείο.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στη φετινή σύνοδο κορυφής είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα παγκόσμια ποσοστά πληθωρισμού, η κλιματική αλλαγή και η ανισότητα.