Latest News

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πάμελα Άντερσον: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μού έδινε σπίτι και Πόρσε για να γίνω «Νο.1 κορίτσι του» [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]

 
Η Πάμελα Άντερσον λέει ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε τής έκανε κάποτε πρόταση γάμου προσφέροντάς της σπίτι και αυτοκίνητο, αλλά ο ηθοποιός του Rocky αρνείται... τον ισχυρισμό.

Στο νέο ντοκιμαντέρ «Pamela, a love story» στο Netflix, η 55χρονη ηθοποιός αφηγείται μια ιστορία όταν ο Σταλόνε, 76 ετών σήμερα, φέρεται να της πρόσφερε «ένα διαμέρισμα και μια Πόρσε για να γίνω το "Νο 1 κορίτσι του"», σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post. Η Άντερσον λέει ότι τον απέρριψε.

«Κι εγώ έλεγα, "Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει Νο 2; Μάλιστα"», λέει γελώντας στο ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσθέτοντας αργότερα: «Μου λέει: "Είναι η καλύτερη προσφορά που θα πάρεις, γλυκιά μου. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα"... [Αλλά] ήθελα να είμαι ερωτευμένη. Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό».

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Σιλβέστερ Σταλόνε διαψεύδει τον ισχυρισμό. «Η δήλωση της Πάμελα Άντερσον που αποδίδεται στον πελάτη μου είναι ψευδής και κατασκευασμένη. Ο κ. Σταλόνε επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν έκανε κανένα μέρος αυτής της δήλωσης».

Πάμελα Άντερσον: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μού έδινε σπίτι και Πόρσε για να γίνω «Νο.1 κορίτσι του»
 Ο Sylvester Stallone με την σύζυγό του, Jennifer Flavin και την κόρη τους, Sistine Rose Stallone στο Φεστιβάλ Καννών του 2019. Φωτ.: EPA/IAN LANGSDON

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παντρεύτηκε τη σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν το 1997. Όταν πέρυσι τα ξαναβρήκαν ένα μήνα μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου, ο ηθοποιός δήλωσε στο The Hollywood Reporter: «Μερικές φορές βάζω τη δουλειά πάνω από την οικογένειά μου και αυτό είναι ένα τραγικό λάθος που δεν θα ξανασυμβεί».

Η Πάμελα Άντερσον απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λι- τους Μπράντον, 26 ετών, και Ντίλαν, 25 ετών. Πρόσφατα δήλωσε στο περιοδικό People ότι «οι γιοι μου με ενθάρρυναν να πω την ιστορία μου» μέσα από το ντοκιμαντέρ και τα απομνημονεύματά της «Love, Pamela».

Πάμελα Άντερσον: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μού έδινε σπίτι και Πόρσε για να γίνω «Νο.1 κορίτσι του»
 Pamela Anderson και Tommy Lee στο αεροδρόμιο Χίθροου, το 1995. Φωτ.: ΕΡΑ/Tim OCKENDEN

«Υπάρχει ένα μικρό άγχος πριν βγει, επειδή ήταν ουσιαστικά ένας χρόνος θεραπείας, περνώντας από τη ζωή μου από την πρώτη μου ανάμνηση μέχρι την τελευταία», είπε. «Είμαι πραγματικά περήφανη γι' αυτό. Είναι κάτι που έγραψα κάθε λέξη του. Δεν είχα συνεργάτη. Δεν είχα κανέναν συγγραφέα-φάντασμα, τίποτα».

«Είναι απλά η ιστορία ενός κοριτσιού για το πώς τα κατάφερα: ένα κορίτσι από μια μικρή πόλη που πηγαίνει στο Λος Άντζελες και περνάει όλες τις άγριες και τρελές περιπέτειες που έζησα και μετά επιστρέφει στο σπίτι της», πρόσθεσε.