Latest News

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

«Πόρτα» της Ατζούν media στον Τριαντάφυλλο για το «Survivor all stars»

 Με ενδιαφέρον μερίδα του τηλεοπτικού κόσμου περιμένει τις εξελίξεις που αφορούν στη συμμετοχή του ερμηνευτή Τριαντάφυλλου στο ριάλιτι «Survivor» που ετοιμάζει η Ατζούν μίντια για τον ΣΚΑΪ και στο οποιο...αυτή τη φορά θα λάβουν μέρος, ως γνωστόν, παίκτες που είχαν συμμετάσχει στα προηγούμενα «Survivor».

Το οικονομικό αντιστάθμισμα-κίνητρο για την συμμετοχή στο ριάλιτι προσδιορίστηκε στα 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως για κάνε έναν από εκείνους που θα λάβουν μέρος, υποστηρίζουν τηλεοπτικοί παρατηρητές και άνθρωποι του ΣΚΑΪ που έχουν άμεση πληροφόρηση.

Εσχάτως κυκλοφόρησαν φήμες ότι κάποιοι δεν αξιολογούν το ποσό ως ικανό για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα. Ο Τριαντάφυλλος λέγεται πως είναι ένας από αυτούς και κατά τους ίδιους τηλεοπτικούς κύκλους αξίωσε να αμείβεται με ποσό μεγαλύτερο των 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το αίτημα απορρίφθηκε από την Ατζούν media, κατά τους ίδιους κύκλους,  και ο τραγουδιστής με το νομικό εκπρόσωπο του πήγαν στην εταιρεία παραγωγής για διαπραγμάτευση. Πλην όμως η εταιρεία ήταν αμετακίνητη από την αρχική θέση της. «Είναι στο “χέρι” της Ατζούν», υποστήριξε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη με τον Τριαντάφυλλο να δίνει και μια άλλη διάσταση και να εξηγεί (και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ) ότι έχει συμβάσεις με κύκλο συναυλιών στο εξωτερικό τις οποίες πρέπει να τηρήσει και μετά να «δει» το τηλεριάλιτι αφήνοντας σπόντες για την εταιρεία και δηλώνοντας κουρασμένος από τις διαπραγματεύσεις.

Διαπραγματεύσεις, εξάλλου, κάνει και ο παρουσιαστής ριάλιτι Αλέξης Παπάς ο οποίος διεκδικεί υψηλότερη αμοιβή και αξιώνοντας στο συμφωνητικό του να υπάρχει και ρήτρα τηλεθέασης για το πρόγραμμα -κριτήριο για την συμμετοχή του, όπως υποστηρίζεται από κύκλους περι την εταιρεία παραγωγής και το κάναλι.

Μέχρι στιγμής τελικό συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει κάποιος απο τους υποψήφιους, ενώ η αναχώρηση αναμένεται αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά (2 με 3 Ιανουαρίου).