Latest News

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Μαρίνα Καλογήρου: Γυμνή στο Instagram με τον γιο της στην αγκαλιά [ΕΙΚΟΝΑ]

 Mια φωτογραφία στην οποία ποζάρει γυμνή στη θάλασσα κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο της ανήρτησε η Μαρίνα Καλογήρου στον προσωπικό της λογαριασμό ...στο Instagram.

Πρόκειται για ένα παλαιότερο στιγμιότυπο που η ηθοποιός και μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ταινία «Αν» θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η ηθοποιός χρησιμοποίησε λόγια του Αμερικανού Λάρι Μπαρέτο, λέγοντας πόσο τυχερές είναι οι γυναίκες που έχουν γευτεί τους πόνους της γέννας.

«Τα μωρά είναι κομμάτια αστρόσκονης που τα φύσηξε το χέρι του Θεού. Τυχερή η γυναίκα που γνωρίζει τους πόνους της γέννας γιατί κράτησε ένα αστέρι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αν και η ηθοποιός δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να δημοσιεύει το σπάνιο αυτό φωτογραφικό υλικό το οποίο είναι τραβηγμένο πριν από 13 χρόνια από τον πατέρα του παιδιού της Τάσο Ζαφειρόπουλο.

Ποια είναι η Μαρίνα Καλογήρου

Η Μαρίνα Καλογήρου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Λόγω Τιμής» ενώ πέρσι συμμετείχε στη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι».

Γεννημένη στην Αθήνα το 1978, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε σημαντικές παραστάσεις στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση, έχοντας αφήσει το δικό τη προσωπικό στίγμα και στον κινηματογράφο.

Επίσης, έχει λάβει μέρος σε σειρές όπως η «10η Εντολή» στον Alpha και «Οι Μάγισσες της Σμύρνης». Το 2012 πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Αν…» που γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Είναι μητέρα ενός αγοριού 13 ετών που απέκτησε με τον Τάσο Ζαφειρόπουλο. Γνώρισε τον πατέρα του παιδιού της στα γυρίσματα της σειράς «Τελευταία Παράσταση», όταν εκείνος εργαζόταν εκεί ως διευθυντής φωτογραφίας και ερωτεύτηκαν.

Έμειναν μαζί για κάποιο διάστημα, ενώ στη συνέχεια τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο πατέρας του γιου της έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2015 σε ηλικία 53 ετών.