Latest News

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Έπος: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον πήρε ο ύπνος στη μέση του δρόμου- Τον ξύπνησε η αστυνομία

 Απρόσμενη κατάληξη είχε η κλοπή ενός αυτοκινήτου, στην Ιεράπετρα, καθώς η αστυνομία βρήκε τον δράστη να κοιμάται μέσα ...στο όχημα. 

Δύο άτομα έκλεψαν το αγροτικό αυτοκίνητο που είχε αγοράσει μόλις μία ημέρα νωρίτερα ο ιδιοκτήτης επιχείρησης ξυλείας της Ιεράπετρας, η οποία πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό. 

Οι δράστες κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής, όπου τράκαραν κάποια σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την πόλη της Ιεράπετρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα radiolasithi. 

Το πρωί της Τετάρτης, το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής- Ιεράπετρας, με ένα σκασμένο λάστιχο, ενώ ένα άτομο κοιμόταν μέσα στο όχημα. 

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό κοιμήθηκε μέσα στο όχημα, ενώ ο δεύτερος δράστης διέφυγε όταν το κλεμμένο όχημα σταμάτησε την πορεία του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.