Latest News

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Βουλευτής παράτησε γυναίκα και τρία παιδιά για μία πρώην πορνοστάρ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Ο βουλευτής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολντ, χώρισε την επί 16 χρόνια σύντροφο και μητέρα των τριών παιδιών τους, Καρολίν Πράισλερ, για να βρίσκεται στο πλευρό της πρώην πορνοστάρ και νυν μέλους του κόμματος ...Ανίνα Ουκάτις.

«Από το 2017, υπήρχε μία σπίθα μεταξύ μας», παραδέχεται ο 44χρονος Γερμανός βουλευτής στην εφημερίδα «Bild», προσθέτοντας: «Γνωριστήκαμε και αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον μέσα στο κόμμα “FDP”».

Η 51χρονη πρώην σύντροφός του, Καρολίν Πράισλερ, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του κόμματος FDP στο Μπάρτ, που βρίσκεται στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο- Πομερανίας.

Ο Χάγκεν Ράινχολντ με την πρώην σύζυγό του, Καρολίν Πράισλερ (credit: Facebook/Karoline Preisler)

Η ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι υποφέρει από τον χωρισμό τους… «Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια πικρή περίοδος για μένα», έγραψε στο Twitter.

Από την πλευρά της, η Ανίνα Ουκάτις πλέει σε πελάγη ευτυχίας… «Είναι μεγάλη η αγάπη μας και απολαμβάνουμε μαζί ένα ευτυχισμένο μέλλον», είπε η πρώην πορνοστάρ στη γερμανική εφημερίδα.

Στο παρελθόν, η 43χρονη Ουκάτις έχει γυρίσει τολμηρές ταινίες, όπως την «Das Promi-Luder» ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother». Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος και πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα του FDP.

Πριν από λίγους μήνες η Ουκάτις χώρισε από τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ, τον οποίο είχε παντρευτεί το 2013.