Latest News

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Κώστας Κατσαφάδος- "Μπορούμε περισσότερα μαζί"

Με κεντρικό σύνθημα: "Μπορούμε περισσότερα μαζί" ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος ...πραγματοποίησε χθες στον Πεζόδρομο Δραγάτση, στον Πειραιά ανοικτή εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν χιλιάδες Πειραιώτισσες και Πειραιώτες.

 

Σκοπός του Χριστουγεννιάτικου αυτού καλέσματος, εκτός από την ανταλλαγή ευχών,  ήταν η συμμετοχή σε μια ημέρα προσφοράς για το Σωματείο  Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Αργώ". Μάλιστα οι προσφορές των πολιτών, σε αυτήν την καμπάνια στήριξης του "Αργώ" ήταν συγκινητική.

 

Παράλληλα στην εκδήλωση βρισκόταν και ο Σύλλογος "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" που πραγματοποίησε εγγραφές εθελοντών που ήθελαν να γίνουν δότες μυελού των οστών, μεταξύ αυτών ήταν και ο Υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος.

 

Σε δήλωσή του ο κ. Κατσαφάδος τόνισε: 

"Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν σε αυτήν την πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Με την παρουσία τους και τις προσφορές τους στην "Αργώ" αλλά και στο "Όραμα Ελπίδας" μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο. Μας γέμισαν με αισιοδοξία. Ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα μαζί. Για τον Πειραιά και τα νησιά μας, για την κοινωνία και την Ελλάδα. Καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές".