Latest News

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Φρίκη - Νεκρά μωρά βρέθηκαν σε καταψύκτη στη Γαλλία -Συνελήφθη μια γυναίκα

Δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη την Πέμπτη, στην πόλη Bédoin (Vaucluse), «στο σπίτι μιας γυναίκας», η οποία... τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελέας του Carpentras , Helene Mourges.

«Ο φάκελος ανοίγει και τα γεγονότα είναι εγκληματικού χαρακτήρα», υπογράμμισε ο εισαγγελέας διευκρινίζοντας ότι η ανακάλυψη έγινε μετά από «κλήση τρίτου» στη χωροφυλακή. Η γυναίκα που συνελήφθη επί τόπου, σε αυτή την πόλη στους πρόποδες του Mont Ventoux, βρίσκεται υπό κράτηση.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών που βρέθηκαν παγωμένα, καθώς και οι πιθανοί δεσμοί μεταξύ τους ή με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία. «Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε ο Μούργες, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά.

«Η αυτοψία θα μας πει περισσότερα», πρόσθεσε ο εισαγγελέας, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων». Η έρευνα ανατέθηκε στην χωροφυλακή του Καρπεντρά. Η σχέση του ατόμου που κάλεσε τους χωροφύλακες με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία δεν διευκρινίστηκε από την εισαγγελία. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρπεντράς ανακοίνωσε ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον φάκελο σύντομα.