Latest News

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Νέες καταγγελίες κατά του γιατρού που νάρκωνε και βίαζε ασθενείς - Αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψη

 Νέες καταγγελίες κατά του γυναικολόγου από τη Φλόριντα, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή για υποθέσεις βιασμών ασθενών του, ενώ ήταν ναρκωμένες. Άλλες τρεις γυναίκες τον κατηγορούν... για επιθέσεις. 

Συνολικά πέντε γυναίκες έχουν πάει στις Αρχές για να καταγγείλουν τον Eric Salata, ιδιοκτήτη της κοσμητικής κλινικής Pura Vida, πως είτε τούς επιτέθηκε σεξουαλική είτε επιχείρησε να το κάνει, κατά τη διάρκεια ιατρικών επισκέψεων. 


Ο δικηγόρος μίας από τις καταγγέλλουσες, Adam Horowitz, σημείωσε πως οι πέντε γυναίκες έχουν υποβάλει συνολικά 11 αναφορές για τις πράξεις του. 

Οι νέες καταγγελίες έρχονται περίπου οκτώ ημέρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του γιατρού. Οι ερευνητές κρίνουν πως αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι αφότου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. 

Η αστυνομία αναφέρει πως ο Salata ακινητοποίησε μία από τις ασθενείς - ηλικίας 51 ετών - με αέριο γέλιου, το αγχολυτικό φάρμακο Xanax και τεκίλα, τα οποία ισχυρίστηκε ότι θα της προσέφεραν ανακούφιση από τον πόνο της επέμβασης στην οποία θα υποβαλλόταν.

Η γυναίκα φαίνεται ότι ανακτούσε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της επίθεσης, αλλά τις έχανε και πάλι μη μπορώντας να τον σταματήσει. 

Το δεύτερο φερόμενο ως θύμα, μία 72χρονη, φαίνεται ότι βιάστηκε, επίσης, ενώ ήταν ναρκωμένο.