Latest News

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Έλον Μασκ απαντά για τις πόζες στη Μύκονο: «Χρήσιμο κίνητρο να χάσω βάρος» [ΕΙΚΟΝΑ]

 Ο Έλον Μασκ είπε ότι οι «μη κολακευτικές» φωτογραφίες του, που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές στην Ελλάδα, λειτούργησαν ως «χρήσιμο» εργαλείο για να εμπνευστεί να χάσει... βάρος.

Ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος και νέος ιδιοκτήτης του Twitter σχολίασε τις viral φωτογραφίες, ενώ μιλούσε για τον Κάνιε Γουέστ και τον αποκλεισμό του από την πλατφόρμα επειδή προσπάθησε να υποκινήσει βία όταν μοιράστηκε ένα σύμβολο μίσους- και όχι επειδή δημοσίευσε ξανά τις φωτογραφίες των διακοπών.

«Έβαλα τα δυνατά μου. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας κατά της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί», έγραψε ο Έλον Μασκ στο Twitter.

«Απλά διευκρινίζω ότι ο λογαριασμός του αναστέλλεται για υποκίνηση βίας, όχι για μια μη κολακευτική φωτογραφία μου που με έβγαλε ο Άρι [Εμάνουελ]», συνέχισε.

«Ειλικρινά, βρήκα αυτές τις φωτογραφίες χρήσιμο κίνητρο για να χάσω βάρος!», κατέληξε.

Αν και ο Έλον Μασκ φαίνεται πως πήρε κάτι από αυτές τις φωτογραφίες, ίσως τελικά να μην ήταν το σωστό μήνυμα, καθώς οι εικόνες έγιναν viral όχι λόγω του βάρους του, αλλά λόγω της εξαιρετικά χλωμής επιδερμίδας του, ενώ κυκλοφορούσε χωρίς μπλούζα.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας της τεχνολογίας βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Μύκονο, με μια παρέα φίλων, στην οποία περιλαμβάνονταν ο CEO της Endeavor, Άρι Εμάνουελ και η νέα του σύζυγος, Σάρα Στάουντινγκερ, κάνοντας κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το Zeus - ένα γιοτ που κοστίζει σχεδόν 20.000 δολάρια την εβδομάδα και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα.