Latest News

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Στα άκρα η κόντρα Έλενας Ακρίτα και Αφροδίτης Μάνου – Εξώδικα και ραντεβού «στα… γουναράδικα της Ευελπίδων»

 Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Έλενα Ακρίτα με την Αφροδίτη Μάνου, μετά το νέο επεισόδιο που σημειώθηκε στην αντιπαράθεσή τους σχετικά με την... Κιβωτό του Κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν με μία ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, στην οποία ανέφερε πως έχει υπάρξει εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. Παράλληλα, ανέφερε πως τον υπερασπίστηκε «με την καρδιά της» όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό«Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Έκανα λάθος; Έπεσα έξω; Δεν ξέρω… περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας, να ολοκληρωθεί η έρευνα», τόνιζε χαρακτηριστικά η Ακρίτα.

Στην ανάρτηση αυτή είχε απαντήσει -με δική της αιχμηρή ανάρτηση- η Αφροδίτη Μάνου:

«Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…”».

Η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε, καθώς η Ελενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου. «Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μάνου», ανέφερε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Μάνου δημοσίευσε το εξώδικο διαμαρτυρίας στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας για τις πολιτικές και κοινωνικές μου απόψεις».

Στη συνέχεια, η Έλενα Ακρίτα ενημέρωσε -σε νέα ανάρτησή της- πως θα προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της από την Αφροδίτη Μάνου, αλλά και την αναπαραγωγή τους από κάποιες ιστοσελίδες.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η Αφροδίτη Μανου δημοσιοποιώντας το εξώδικο που της έστειλα (και που υποχρεωτικά προηγείται της αγωγής) δεν διέγραψε ως όφειλε βάσει νόμου, τα προσωπικά μου δεδομένα. Αντιθέτως τα δημοσιοποίησε καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου.

Το ίδιο ολισθηρό κατήφορο ακολούθησαν και έντυπα/sites που δημοσίευσαν φωτογραφίες του εξώδικου χωρίς να σβήσουν τα προσωπικά μου δεδομένα.

Εδωσα εντολή στην δικηγόρο μου Chris Panagoulea να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες για όλους όσοι διέπραξαν αυτήν την παρανομία. Real.gr protothema.gr parapolitika.gr Iefimerida The TOC Athens Voice (official)».