Latest News

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Το τραύμα ζει στο σώμα...» [ΕΙΚΟΝΑ]


Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μίλησε για την πρόσφατη απώλεια βάρους της...


«Νομίζω ότι το τραύμα ζει στο σώμα», είπε το 31χρονο μοντέλο, συζητώντας με την Mia Khalifa, που ήταν καλεσμένη στο podcast High Low.

 «Αυτή είναι η εμπειρία μου. Όταν είμαι αδιάθετη, χάνω τόσο πολύ βάρος. Πρόσφατα είχα πέσει στα 45 κιλά και ήταν πραγματικά τρομακτικό».

Ωστόσο σημείωσε πως έκτοτε «πήρε βάρος», προσθέτοντας: «Για μένα, είναι κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω κι ο τρόπος, με τον οποίο ξέρω ότι είμαι ευτυχισμένη».

Η ηθοποιός, που φήμες θέλουν να έχει σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ νωρίτερα φέτος, δεν αποκάλυψε τι προκάλεσε την απώλεια βάρους.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ήταν παντρεμένοι τέσσερα χρόνια πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο. Απέκτησαν μαζί τον 20 μηνών γιο τους, Σιλβέστερ.

«Ήταν απόφαση της Εμ. Είναι καλά. Είναι δυνατή και συγκεντρωμένη στον γιο της. Της αρέσει να είναι μαμά», δήλωσε τότε πηγή στο περιοδικό People.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το 31χρονο μοντέλο εθεάθη με τον Πιτ Ντέιβιντσον σε αγώνα μπάσκετ των New York Knicks. 

«Τον βρίσκει γοητευτικό και αστείο», σχολίασε διαφορετική πηγή. «Είναι ένας τύπος γεμάτος πάθος και σχεδιάζει υπέροχα ραντεβού. Η Έμιλι εξακολουθεί να το πηγαίνει σιγά. Νιώθει γοητευμένη και κολακευμένη».