Latest News

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Σάλος με τον Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys – Κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη με αυτισμό [ΒΙΝΤΕΟ]

 Σαν βόμβα στον χώρο της showbiz ακούστηκαν οι καταγγελίες μιας αυτιστικής γυναίκας ότι το 2001, όταν ήταν ανήλικη, τη βίασε ο Νικ Κάρτερ μέλος των ...Backstreet Boys.

«Ο ισχυρισμός για ένα γεγονός που υποτίθεται έγινε πριν από 20 χρόνια όχι μόνο είναι νομικά άνευ αξίας, αλλά και απολύτως ψευδής», σχολίασε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη, Μάικλ Χολτζ, με γραπτή ανακοίνωση που έφτασε στην Page Six.

«Δυστυχώς εδώ και χρόνια η κυρία Ρουθ καθοδηγείται να διατυπώσει ψευδείς κατηγορίες για τον Νικ και αυτές οι κατηγορίες έχουν αλλάξει κατ΄ επανάληψη στη διάρκεια των χρόνων. Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από ένα σώου που στήθηκε για τον Τύπο και ενορχηστρώθηκε από έναν καιροσκόπο δικηγόρο. Δεν υπάρχει τίποτα αληθές σε αυτόν τον ισχυρισμό, κάτι που δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα το αντιληφθεί γρήγορα το δικαστήριο», πρόσθεσε ο δικηγόρος του Νικ Κάρτερ.

Η Σάνον Ρουθ, θαυμάστρια του συγκροτήματος, έδωσε χτες συνέντευξη Τύπου, στην οποία κατηγόρησε τον 42χρονο Κάρτερ ότι για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 17 χρόνων.

«Αν και είμαι αυτιστική και ζω με εγκεφαλική παράλυση, πιστεύω ότι τίποτα δεν με επηρέασε περισσότερο, ούτε υπάρχει κάτι που είχε μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή μου από αυτό που μού έκανε ο Νικ», είπε η 39χρονη σήμερα Σάνον Ρουθ, κλαίγοντας. «Αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να ξεφύγω, ούτε να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Πίστευα πως αν το έλεγα σε κάποιον θα κατέληγα στη φυλακή. Κατηγορούσα τον εαυτό μου γιατί πήγα στο λεωφορείο με τον Νικ», πρόσθεσε.

«Αφού με βίασε, θυμάμαι που με αποκάλεσε τσούλα και με άρπαξε, προκαλώντας μου εκδορές στο μπράτσο», υποστήριξε η Σάνον Ρουθ στη συνέντευξη, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά του Κάρτερ, μαζί με άλλες τρεις γυναίκες, που τα στοιχεία τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα και ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ποπ σταρ παρέσυρε την Ρουθ στο λεωφορείο που χρησιμοποιούσε το συγκρότημα για τις μετακινήσεις του, στη διάρκεια συναυλίας στην Τακόμα και της πρόσφερε ένα ποτό κόκκινου χρώματος, που πιστεύει ότι ήταν κοκτέιλ αλκοόλ και χυμού. Ο Κάρτερ στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, παρέσυρε τη νεαρή στο κρεβάτι που υπήρχε στο λεωφορείο και την κακοποίησε. Μετά τον βιασμό της από τον Κάρτερ η Ρουθ υποστηρίζει ότι προσβλήθηκε από τον ιο HPV, που μεταδίδεται μέσω σεξουαλικής επαφής.

«Το ότι ο Νικ Κάρτερ είναι διάσημος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να λογοδοτήσει», ανέφερε στη συνέντευξή της η Σάνον Ρουθ.

Ακυρώθηκε εορταστική εκπομπή του συγκροτήματος στο ABC

Ο σάλος που ξέσπασε από τις καταγγελίες έχει ήδη συνέπειες για όλα τα μέλη των Backstreet Boys, καθώς το ABC ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδώσει την ειδική εορταστική εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο συγκρότημα.

Το πρόγραμμα που επρόκειτο να προβληθεί στις 14 Δεκεμβρίου αποσύρθηκε, όπως γράφει το Variety.

Ο Κάρτερ με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, τον Α. Μακλίν, τον Κέβιν Ρίτσαρσον, τον Μπράιαν Λίτρελ και τον Χάουι Ντόροου, έκαναν τα γυρίσματα για την ειδική εορταστική εκπομπή πριν από λίγες μέρες στο Λος Άντζελες. Στην εκπομπή αυτή επρόκειτο να ακουστούν τραγούδια από το 10ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο “A Very Backstreet Christmas”