Latest News

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Πέθανε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ιδρυτής της Sea Jets

 Πέθανε ο εφοπλιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ιδρυτής της ναυτιλιακής εταιρείας «Sea Jets»... σε ηλικία 90 ετών

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στην εκκλησία της Θεοτόκου στο Μάτι και η κηδεία του θα γίνει αμέσως μετά στο νεκροταφείο της Ραφήνας.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ζούσε τα τελευταία 60 χρόνια στην περιοχή του Ματιού.αλλά δραστηριοποιούταν με ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στο λιμάνι του Πειραιά, όπως και ο γιος του Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο εφοπλιστής πριν από κάποια χρόνια είχε κάνει έκκληση ενότητας στους πολιτικούς για το καλό της χώρας.

«Πιστέψτε με εάν η Πολιτεία και όλα τα κόμματα και όλα τα Πανεπιστήμια συναινέσουν μεταξύ τους για να συμφωνήσουν για κάποια απλά πράγματα, τότε όσα χρόνια και να περάσουν θα είμαστε καταραμένοι. Ας καθίσουν όλοι και ας βρουν την άκρη. Δεν έχει σημασία ποιoς είναι αρχηγός.

»Η ζωή είναι ένας κύκλος άλλωστε. Σήμερα είναι ο ένας, αύριο είναι ο άλλος. Να κοιτάξουν το μέλλον και όχι τα ο παρελθόν. Ό,τι έγινε, έγινε. Αν χυθεί το γάλα δεν μαζεύεται με τίποτα. Μαζευτείτε λοιπόν και αλλάξτε την πολιτική για αυτή τη χώρα που το αξίζει, για αυτόν τον λαό που το αξίζει. Κάντε το. Μόνο έτσι θα δώσετε την ώθηση στα νέα παιδιά, τον τρόπο σκέψης και τη δύναμη για να προχωρήσουν. Αξίζουμε ως λαός. Φτιάξτε αυτή τη χώρα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.