Latest News

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Μεξικανός μποξέρ κατά Μέσι: «Κλώτσησε φανέλα μας - Να προσεύχεται μην τον πετύχω πουθενά» [ΒΙΝΤΕΟ]

 
Απειλές κατά του Λιονέλ Μέσι εκτόξευσε ο Μεξικανός μποξέρ Σαούλ «Κανέλο» Αλβάρεζ, επειδή όπως ισχυρίζεται ο Αργεντίνος έδειξε ασέβεια... στο Μεξικό. 

«Είδατε τον Μέσι να καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα μας και τη σημαία μας;» τουίταρε ο Αλβάρεζ, αναφερόμενος προφανώς στο στιγμιότυπο όπου ο Μέσι φαίνεται να κλωτσά με μεξικανική εμφάνιση που έχει πέσει στο πάτωμα των αποδυτηρίων, κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών μετά τη νίκη με 2-0 των Αργεντίνων επί του Μεξικού στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ. 

«Καλύτερα να προσευχηθεί στο θεό μην τον βρω!» πρόσθεσε ο Αλβάρεζ σε άλλο τουίτ γεμάτο οργισμένα emojis. «Όπως εγώ σέβομαι την Αργεντινή, έτσι κι αυτός θα σέβεται το Μεξικό! Δεν μιλάω για τη χώρα στο σύνολό της, αλλά για τις μαλ@@@ες που έκανε ο Μέσι».

Πολλοί, ωστόσο, σχολιάζουν πως ο Μέσι δεν είχε πρόθεση να κλωτσήσει τη φανέλα, αλλά το έκανε κατά λάθος καθώς έβγαζε τα παπούτσια του. 

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν την ανάρτηση του μποξέρ, ήταν και ο Σέρχιο Αγουέρο, πρώην συμπαίκτης του Μέσι στην Εθνική Αργεντινής. 

«Κ. Κανέλο, μην ψάχνετε δικαιολογίες ή προβλήματα, προφανώς δεν ξέρετε ποδόσφαιρο ούτε τι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Οι φανέλες είναι πάντα πεταμένες στο πάτωμα μετά από το τέλος των αγώνων, λόγω του ιδρώτα, και έπειτα αν κοιτάξετε προσεκτικά, ο Μέσι κάνει την κίνηση για να βγάλει τα παππούτσια του και κατά λάθος τη σπρώχνει» γράφει ο Αγουέρο.

Υπενθυμίζεται πως μια στιγμή κλάσης του Λιονέλ Μέσι και ένα εξαιρετικό σουτ του Εντσο Φερνάντες, έφταναν προκειμένου η Αργεντινή να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ 2022. Με τα γκολ του αρχηγού της στο 64ο λεπτό και του νεαρού μέσου της Μπενφίκα στο 87΄, η «αλμπισελέστε» νίκησε 2-0 το Μεξικό στο "Lusail Stadium", για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, και κρατάει την τύχη της στα χέρια της, καθώς με νίκη επί της Πολωνίας...