Latest News

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Παρίστανε τη γυναίκα από τον Πειραιά και "ανέβασε" σε γκέι ιστοσελίδες τα στοιχεία δικηγόρου - Απίστευτη υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης

 Η γυναίκα που έμενε στον Πειραιά, ήταν ένας... άνδρας από τη Θεσσαλονίκη.

 Μια απίστευτη υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης διαχειρίστηκε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με φόντο μια συνομιλία στο Instagram, ανάμεσα σε έναν 45χρονο δικηγόρο και μια «γυναίκα» από τον Πειραιά.

Όταν ο άνδρας διέκοψε την επικοινωνία και το διαδικτυακό φλερτ, με την άγνωστη γυναίκα, διαπίστωσε ότι τελικά συνομιλούσε με έναν... 32χρονο άνδρα.

Μάλιστα ο δικηγόρος, δέχτηκε πλήθος από κλήσεις και μηνύματα με ύβρεις και απειλές από τον 32χρονο, ο οποίος δεν έμεινε εκεί.

Πήρε φωτογραφίες από το προφίλ του 45χρονου και δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς σε ιστοσελίδες γνωριμιών για ομοφυλόφιλους.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές Αρχές, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του 32χρονου και το μέρος κατοικίας του.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, ο άνδρας συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατά την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητής τηλεφωνίας και 2 κάρτες SIM.

Τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου, εξύβριση, απειλή και παράνομη πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.