Latest News

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Κάμερα απαθανάτισε τη στιγμή που 20χρονος απαγάγει 18χρονη επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη στιγμή που ένας 20χρονος  απαγάγει μια 18χρονη επειδή εκείνη αρνήθηκε να τον παντρευτεί απαθανάτισε κάμερα κλειστού κυκλώματος. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στο βίντεο απεικονίζονται τρεις άνδρες να απαγάγουν την Bella Ravoyan από μια πολυκατοικία στην πόλη Tambov και να την βάζουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, που την μετέφερε στην περιοχή Nizhny Novgorod, σύμφωνα με το East2West.

Η αστυνομία ταυτοποίησε άμεσα τους δράστες. Πρόκειται για τον 20χρονο Amik Shamoyan, τον οποίο και αρνήθηκε να παντρευτεί η 18χρονη, τον 48χρνο πατέρα του Oganes και τον αδελφός Alo, 24 ετών.

«Ο Amik ήταν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι και την απήγαγαν», φέρεται να είπε ένας γνωστός της στην τοπική εφημερίδα.

«Ο πατέρας της Bella υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία και εκείνη επέστρεψε. Ο Amik παραδόθηκε στην αστυνομία», πρόσθεσε.

Ο 20χρονος ομολόγησε την απαγωγή, σύμφωνα με το East2West.

Ένα άλλο βίντεο φέρεται να δείχνει τον έξαλλο μπαμπά της Bella να μπαίνει με όπλο στην καφετέρια που ανήκει στην οικογένεια των φερόμενων απαγωγέων της κόρης του.

Οι Oganes και Alo παραμένουν ασύλληπτοι ενώ και οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν έως και 12 χρόνια φυλάκιση, εάν καταδικαστούν.

Η απαγωγή έχει περιγραφεί από ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως ένα μεσαιωνικό έθιμο, την «κλοπή της νύφη» που εξακολουθεί να υφίσταται σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι η Bella και ο Amik έχουν συγγένεια.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές ο πατέρας και ο αδελφός του έχουν μπει στη λίστα με τους καταζητούμενους.