Latest News

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ο παραγωγός των ταινιών James Bond, Μάικλ Γουίλσον, έδωσε στους φανς του μυστικού πράκτορα μια γεύση από το τι μπορούν να περιμένουν από τον...επόμενο 007.

Αν και δεν απάντησε ευθέως στα διάφορα σενάριο γύρω από τον επόμενο Βρετανό κατάσκοπο, αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία.

Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από τον ρόλο μετά την τελευταία ταινία «No Time to Die», οι φήμες για τον επόμενο ηθοποιό που θα αναλάβει τα ηνία ήταν πολλές.

Καθώς η αναζήτηση του επόμενου Μποντ συνεχίζεται, τα ονόματα των Ίντρις Έλμπα και Τομ Χάρντι είναι στα φαβορί για τον επόμενο 007, ενώ ο πρωταγωνιστής του «Bridgerton», Regé-Jean Page, έχει επίσης προταθεί για τον ρόλο.

«Έχουμε προσπαθήσει να κοιτάξουμε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν», δήλωσε ο Γουίλσον σε εκδήλωση για τον Μποντ στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, σύμφωνα με το Deadline. «Αλλά το να προσπαθούμε να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του Μποντ από τον Πιρς Μπρόσναν το 2006, ήταν 38 ετών και εμφανίστηκε συνολικά σε τέσσερις ταινίες 007.

«Θυμηθείτε, ο Μποντ είναι ήδη βετεράνος», είπε ο Γουίλσον. «Έχει κάποια εμπειρία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από πολέμους, ας πούμε. Πιθανότατα έχει πάει στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το λύκειο που μπορείς να φέρεις και να ξεκινήσεις. Γι' αυτό και λειτουργεί για κάποιον στα 30 και κάτι».

Εφόσον οι παραγωγοί στοχεύουν σε ηθοποιούς γύρω στα 30, αυτό φαίνεται να αποκλείει τον 45χρονο Τομ Χάρντι και τον 50χρονο Ίντρι Έλμπα- και οι δύο φαβορί κατά τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία Μποντ ήταν ο Ρότζερ Μουρ, ο οποίος ήταν 58 ετών στο «A View To A Kill», την έβδομη και τελευταία του εμφάνιση ως 007.

Τον περασμένο μήνα, ο Πιρς Μπρόσναν - ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο σε συνολικά τέσσερις ταινίες Bond από το 1995 μέχρι την αποχώρησή του από το franchise το 2002 - παραδέχτηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος 007.

«Ποιος θα έπρεπε να το κάνει;», δήλωσε στο περιοδικό GQ σε συνέντευξη. «Δεν με νοιάζει».

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα πάρουν, ποιος θα είναι», συνέχισε. «Όποιος κι αν είναι, του εύχομαι καλή τύχη».