Latest News

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ δεν κλείνουν την πόρτα όταν πάνε τουαλέτα: «Είναι πολύ νορμάλ» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ ακολουθούν μια αντισυμβατική -για πολλούς- μέθοδο, όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα, αφού επιλέγουν να μην κλείνουν... την πόρτα.

Η 39χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη στο E! News ότι με τον 44χρονο σύζυγό της, κρατούν ανοιχτές τις πόρτες του μπάνιου όταν βρίσκονται στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους Γουάιατ Ιζαμπέλ, 7 ετών, και τον γιο τους Ντιμίτρι Πόρτγουντ, 5 ετών.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν υπάρχουν κλειστές πόρτες στο σπίτι τους, προσθέτοντας ότι «αυτό περιλαμβάνει και το μπάνιο».

«Είναι απλά ένα από εκείνα τα πράγματα όπου, καλώς ή κακώς, ως οικογένεια και τα παιδιά, όλοι θεωρούμε κατά κάποιο τρόπο τη σωματική λειτουργία ως κάτι πολύ νορμάλ», εξήγησε.

Ενώ Μίλα Κούνις παραδέχτηκε ότι «ποτέ δεν πίστευε» ότι θα ήταν ο τύπος ανθρώπου που θα μπορούσε να «πηγαίνει στην τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή», όλα άλλαξαν όταν υπήρχαν δύο παιδιά στο σπίτι που προσπαθούσαν συνεχώς να εισβάλλουν.

«Δεν έχει σημασία αν την έκλεινα. Ποτέ δεν έκανε διαφορά», εξήγησε, σημειώνοντας ότι τα παιδιά της χτυπούσαν την πόρτα «κάθε δύο δευτερόλεπτα» ούτως ή άλλως. «Οπότε λέω, "ξέχνα το", απλά κράτα την πόρτα ανοιχτή», είπε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο ζευγάρι γίνεται πρωτοσέλιδο για τις συνήθειές τους στο σπίτι.

Τον Ιούλιο του 2021, έγινα viral όταν είπαν στο podcast Armchair Expert του Νταξ Σέπαρντ: «Αν βλέπεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος», ενώ συζητούσαν για το πόσο συχνά πρέπει να κάνει κανείς μπάνιο τα παιδιά του.

Το θέμα είχε προκύψει όταν οι Νταξ Σέπαρντ και Μόνικα Πάντμαν άρχισαν να συζητούν για το πόσο συχνά κάνουν ντους. Όταν ο Σέπαρντ επέμεινε ότι η Πάντμαν θα έπρεπε να πλένεται μόνο με νερό, η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ συμφώνησαν.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι η μειοψηφία εδώ που πλένω όλο μου το σώμα στο ντους. Ποιος σου έμαθε να μην πλένεσαι;» ρώτησε για να απαντήσει η Μίλα Κούνις: «Δεν είχα ζεστό νερό όταν μεγάλωνα ως παιδί, οπότε δεν έκανα πολύ ντους ούτως ή άλλως».

Όσο για τις δικές τους συνήθειες στο ντους, Κούνις και Κούτσερ δήλωσαν και οι δύο ότι αποφεύγουν να χρησιμοποιούν σαπούνι σε όλο τους το σώμα κάθε μέρα.

«Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και τα γεννητικά όργανα και τίποτα άλλο ποτέ», δήλωσε ο Άστον Κούτσερ για τη χρήση σαπουνιού. «Έχω μια μπάρα Lever 2000 που αποδίδει κάθε φορά. Τίποτα άλλο».