Latest News

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς ήρθε το «ναυάγιο» στις συζητήσεις για το All Star Survivor

 Ανατροπή με τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο All Star Survivor... Σύμφωνα με ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ο Ντάνος είχε δώσει τα χέρια με την παραγωγή και είχε συμφωνήσει να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν να επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης όχι ως παίκτης αλλά με διπλό ρόλο. Ως βοηθός του Γιώργου Λιανού και ως κόουτς ενθάρρυνσης.

Ωστόσο, ο ίδιος έδωσε τέλος στα σενάρια και ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του Survivor.

Οι συζητήσεις και το «όχι» του Ντάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ραντεβού με την Acun Medya πριν από περίπου δέκα ημέρες. Η παραγωγή του πρότεινε να συμμετάσχει στο ριάλιτι ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε αρνητικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι ο Ντάνος έχει δώσει τα χέρια για να βρίσκεται σε τρεις ταινίες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η πρώτη θα είναι θρίλερ και θα ταξιδέψει στο Λος Άντζελες μέσα στον Δεκέμβριο. Η δεύτερη θα γυριστεί στην Ινδία και πρόκειται για περιπέτεια μυστηρίου, όπου θα υποδυθεί έναν Ουκρανό καπετάνιο και θα έχει συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρανιώτη.

Η τρίτη ταινία θα γυριστεί το καλοκαίρι στο Ντουμπάι και θα αφορά τον πόλεμο του Αφγανιστάν.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του λοιπόν, και τα συμβόλαια που έχει ήδη υπογράψει τον ανάγκασαν να πει «όχι» στο Survivor.