Latest News

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Νίκαια: Η 14χρονη είχε πέσει ξανά θύμα απαγωγής και βιασμού - Άφαντοι οι δράστες

Για πέντε ημέρες κρατούνταν από τους απαγωγείς της η 14χρονη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τη Νίκαια και εντοπίστηκε ...στο Μαρκόπουλο.

Η ανήλικη είχε απαχθεί από το σπίτι της την περασμένη Πέμπτη και η οικογένειά της είχε απευθυνθεί στις Αρχές για τον εντοπισμό της. Κινητοποιήθηκε και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως έκανε γνωστό χθες ο πρόεδρος του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος, η ανήλικη έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από πέντε άτομα.

Οι δράστες κακοποιούσαν την 14χρονη υπό την απειλή όπλων.


Υπό συνθήκες που παραμένουν ακόμα άγνωστες, κατάφερε να το σκάσει και τηλεφώνησε στη μητέρα της, που τη βρήκε στο Μαρκόπουλο. 

Η μητέρα της, μιλώντας στον ίδιο μέσο, επεσήμανε πως «ήταν τρομαγμένη, έκλαιγε». Δεν έδωσε πληροφορίες για το πώς κατάφερε να το σκάσει από τους απαγωγείς.

Μεταξύ των δραστών φαίνεται πως είναι και ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος την είχε απαγάγει και παλαιότερα και την είχε βιάσει.

Για αυτόν και τους συνεργούς του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας καταγγέλλει ολιγωρία από τις Αρχές καθώς η 14χρονη δεν προστατεύθηκε παρά την προηγούμενη καταγγελία της. 

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες.