Latest News

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Survivor All Stars: Διερευνητικές επαφές για τη νέα σεζόν - Τι θα κάνει ο «Ντάνος»

 Προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει για το «Survivor» παρόλο που το ριάλιτι είναι προγραμματισμένο για το δεύτερο μισό της ...τηλεοπτικής περιόδου.

Οι βολιδοσκοπίσεις παικτών έχουν αρχίσει και η εταιρεία παραγωγής κάνει κρούσεις σε γνωστούς και δοκιμασμένους από προηγούμενα «Survivor» παίκτες. 

Η φετινή εκδοχή λέγεται εντόνως ότι θα είναι κάτι σαν εθνική Ελλάδος «Survivor» και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Γνωστός είναι ο διακαής πόθος του παραγωγού του «Survivor» να έχει μεταξύ εκείνων που θα ταξιδέψουν στην Δομινικανή Δημοκρατία τον Γιώργο- «Ντάνο»- Αγγελόπουλο

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο επιχειρηματίας από τη Σκιάθο και νικητής του πρώτου «Survivor» της νέας εποχής, έως τώρα εμφανιζόταν ακλόνητα αμετάπειστος στην απόφαση του να μην λάβει μέρος και είχε κατ’ επανάληψη εξηγήσει το λόγο στις τηλεοπτικές κάμερες.

Προσφάτως στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε πει: «Δεν είμαι ένας παίκτης του Survivor, είμαι ένας αθλητής που συμμετείχε σε ένα πρότζεκτ, δεν είναι ιδιότητα. Απορώ που με ρωτάνε, γιατί συνεχίζω τη δουλειά μου γιατί έχω πάνω από 21 χρόνια στη δουλειά», είπε.

«Έχει γίνει μια συζήτηση τρία χρόνια πριν με την παραγωγή, τηλεφωνική και σταμάτησε γιατί ξεκίνησε ο Γιώργος Λιανός και είναι και πολύ καλός. Δεν συζητήθηκε ποτέ να μπω ως παίκτης. Τον Ατζούν έχω να τον δω από τον τελικό του 2017 άρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε για το αν έχει συζητήσει για το «Survivor» και «έκλεισε» λέγοντας: «Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για μένα. Δεν ισχύει ότι ήρθε εδώ η Εμινέ, το δεξί χέρι του Ατζούν να μου κάνει πρόταση. Ό,τι έχει γραφτεί για εμένα και το “Survivor” δεν ισχύει. Δεν ξέρω κάτι εγώ. Δεν υπάρχει συνάντηση ακόμα. Δεν είμαι απαραίτητος σε ένα πρότζεκτ που δεν είναι τόσο αγωνιστικό, κάτι που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι με τη συμμετοχή μου στο “Survivor”. Αν το δούμε σαν δουλειά μπορεί και να μην το κάνω. Υπάρχουν κι άλλες δουλειές».

Λέγεται όμως ότι μια μικρή «ρωγμή» εμφανίστηκε στο «τείχος» αποφασιστικότητας που έχει υψώσει ο «Ντάνος» στην Acun Medya. Ενδεχομένως να έλαβε διαβεβαίωση ότι το ριάλιτι θα έχει περισσότερο αγωνιστικό προσανατολισμό και λιγότερο κανιβαλικά στοιχεία, επιθυμία που είχε εκφράσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πέραν τούτου και το οικονομικό ισοδύναμο εμπλοκής στο ριάλιτι είναι επίσης μια άλλη ισχυρή -αν όχι πολύ σημαντική- παράμετρος. Θρυλείται ότι οι οικονομικές αξιώσεις του αποτελούνται από έξι ψηφία για τις οποίες έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα καταβολής κάτι που για την ώρα δημιουργεί μια πίεση στην εταιρεία παραγωγής και επειδή ο «Ντάνος» λέγεται ότι για να πει το «ναι» έχει ζητήσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού -εφόσον γίνει αποδεκτό- να του πιστωθεί προκαταβολικά, σύμφωνα και με το ZappIT.

Ο προβληματισμός από την πλευρά της παραγωγής εστιάζεται στην πιθανότητα τραυματισμού του πρώην παίκτη, ο οποίος να είναι τέτοιος που να μην του επιτρέψει να συνεχίζει ως το τέλος αντιθέτως να τον υποχρεώσει σε πρόωρη αποχώρηση.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, εξάλλου, εντοπίστηκε έξω από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής, όμως ισχυρίστηκε πώς πήγε όχι για να συζητήσει για το «Survivor All Stars», όπως λέγεται ότι θα είναι ο τίτλος του ριάλιτι, αλλά «για να δω φίλους και παλιούς συνεργάτες». Εμφανίστηκε όμως θετικός λέγοντας ότι το επίμαχο ριάλιτι είναι στα ενδιαφέροντα του και ότι «τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο για την απόφαση που θα λάβει».

Τριαντάφυλλος

Στο μεταξύ πρόσκληση – πρόκληση ενδιαφέροντος επίσης έχει γίνει και στον τραγουδιστής Τριαντάφυλλο ο οποίος δεν απέφυγε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε: «Ποιος είπε ότι φεύγω κι εγώ δεν το ξέρω; Χαμός θα γίνει! Δεν ξέρω τίποτα. Έχει γίνει πρόταση, έχουμε κάνει ραντεβού αλλά δεν έχω κλείσει. Είναι λίγο δύσκολο το θέμα, λόγω οικογένειας και παιδιού.

Το αγαπάω το “Survivor”, δεν στο κρύβω. Προπόνηση κάνω λες και είμαι 18άρης αλλά θέλει ακόμα σκέψη. Γενικά είναι τρόπος ζωής η προπόνηση αλλά και για προετοιμασία για το Survivor. Δεν είναι όλα θέμα χρημάτων, είμαστε σε συζητήσεις δεν έχουμε βρει τίποτα ακόμα».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

 Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξάλλου, παραδέχθηκε ότι το σκέφτεται, έπειτα από σχετική κρούση που της έγινε.

Αρχικά -είπε- ήταν αρνητική γιατί της φάνηκε ότι είναι πολύ κοντά από το ριάλιτι που συμμετείχε, αλλά «έχω αρχίσει να το σκέφτομαι», δήλωσε και ανέφερε ότι πρόταση δέχτηκε και ο Γιωρίκας Πηλίδης.

Γιώργος Κορόμι

Μεταξύ των φερόμενων ως υποψήφιων για το «Survivor All Stars» είναι επίσης ο Κώστας Βασάλος, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο Γιώργος Κορόμι.

Οι σχεδιασμοί για το ριάλιτι -αν και δεδομένο είναι ότι θα ενταχθεί στον προγραμματισμό από τον Ιανουάριο- γίνονται και με την πιθανότητα το «Survivor All Stars» να αρχίσει πριν από τα Χριστούγεννα, αναπρογραμματισμός ο οποίος εξαρτάται από την απόδοση των παραγωγών στο prime time του ΣΚΑΪ που θα «τρέχουν» εκείνο το διάστημα.