Latest News

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» - Πλήθος κόσμου στο Α’ Νεκροταφείο [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών για την νεκρώσιμη ακολουθία της Μάρθας Καραγιάννη βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι – που θέλησαν να αποχαιρετήσουν την...

αγαπημένη ηθοποιό.

Ανάμεσα τους, η Ντόρα Δούμα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Άννα Φόνσου, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου. 

Επικήδειο εκφώνησαν ο πρόεδρος του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας, ο στενός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και ο ηθοποιός Ρήγας Αξελός.

Μεταξύ αυτών που έστειλαν στεφάνια ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη, Δημήτρης-Ελένη-Νίκη Σούρα, Μαίρη Χρονοπούλου, Κάτια Δανδουλάκη, Όμιλος Αντέννα, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μίμης και Λουκίλα Πλέσσα, Θεοδώρα Βουτσά, Γιάννης Μπουρνέλης, η Finos Film, Τμήμα και ο Τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ.ά.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Να με περιμένει…

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι. Κάναμε όνειρα. Όνειρα μαζί. Καθόμασταν, τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε όμως. Με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη» είπε στους δημοσιογράφους η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανώς συγκινημένη.

«Την τελευταία φορά δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι» άρχισε να περιγράφει, αλλά τα δάκρυα την έκαναν να κάνει μια παύση.

«Μου έσφιγγε το χέρι. Αγαπιόμαστε με την ΜάρθαΘέλω να της πω να με περιμένει»

Κωνσταντίνου: Ήταν κομμάτι της ζωής μου

«Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στην Μάρθα Καραγιάννη αντίο», είπε συντετριμμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που υπήρξε ζευγάρι με την ηθοποιό επί 12 χρόνια. «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου» πρόσθεσε. 

Δείτε φωτογραφίες

Αποτέφρωση στη Ριτσώνα

Μετά την κηδεία, η σορός της Μάρθας Καραγιάννη θα αναχωρήσει συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση, καθώς η τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί.

Σημειώνεται ότι επιθυμία της οικογένειάς της ηθοποιού ήταν αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».