Latest News

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί τα έσπασαν Μαζωνάκης και Σχοινάς - Αποχώρηση με «καρφιά» [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]

 Η δεύτερη αναβολή της πρεμιέρας του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά στο Κέντρο Αθηνών οδήγησε τελικά και στη ρήξη της... φιλόδοξης συνεργασίας τους.

Ενώ οι θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών περίμεναν την επίσημη πρώτη κοινή εμφάνισή τους από τις 10 Σεπτεμβρίου, όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά από το μαγαζί, τελικά το live τους αναβλήθηκε προχθές, Πέμπτη 15 του μηνός. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από την (εκ νέου) προγραμματισμένη πρεμιέρα τους έγινε γνωστό πως η μουσική παράσταση «Η Αθήνα τη νύχτα» δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε αυτή τη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που οδήγησε στην πρώτη αναβολή ήταν η αφίσα των δύο καλλιτεχνών στο Κέντρο Αθηνών, η οποία δυσαρέστησε τον Σχοινά. Η επίσημη ενημέρωση, βέβαια, έκανε λόγο τότε για κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να οριστικοποιηθούν.

Ανεπίσημα αυτό που κυκλοφόρησε, το οποίο σχολιάστηκε και στο χθεσινό «Happy Day», ήταν άλλο. «Ο Σχοινάς όταν είδε την αφίσα με το όνομά του σε μικρή γραμματοσειρά στενοχωρήθηκε. Ηταν το όνομα του Μαζωνάκη και έκανε «μπαμ», και ο Σχοινάς φαινόταν σαν να τον συνοδεύει, σαν υποδεέστερο όνομα. Αυτό, λοιπόν, όταν το είδε ο τραγουδιστής, ενώ θεωρούσε ότι οι εμφανίσεις θα ήταν επί ίσοις όροις, εξέφρασε την ενόχλησή του» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πράγματι, η επιχείρηση ικανοποίησε το αίτημά του, βγάζοντας νέα αφίσα με την ίδια γραμματοσειρά στα ονόματα.

Ομως στην πρόβα τζενεράλε ο Σχοινάς διαπίστωσε πως ήταν αδικημένος και στη διάρκεια του προγράμματος. Ετσι προέκυψαν νέες διαφωνίες ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, με την πρεμιέρα να αναβάλλεται εκ νέου. Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε στο Κέντρο Αθηνών και η Καίτη Γαρμπή για να παραλάβει τον σύζυγό της, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στον Σχοινά.

Ο τελευταίος, μάλιστα, χθες το μεσημέρι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου» έγραψε, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα περί αφίσας και διάρκειας προγράμματος.