Latest News

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση του σε ερώτηση για την κόντρα με τον Διονύση Σχοινά – «Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά»

 Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν σχεδιασμένο να εμφανιστεί μαζί με τον Διονύσης Σχοινάς στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης, Κέντρο Αθηνών. Κάτι τέτοιο όμως, δεν πρόκειται τελικά ...να συμβεί.

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα λίγες βδομάδες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, εντείνοντας τις φήμες για κόντρα μεταξύ των δυο τραγουδιστών. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε από το σχήμα με αφορμή την αναβολή της πρεμιέρας τους για δεύτερη φορά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτηση του, ο λόγος της αποχώρησης ήταν επειδή δεν ενημερώθηκε, ούτε ρωτήθηκε για την αναβολή. Έτσι, αποφάσισε να υπερασπιστεί το όνομά του αποχωρώντας από το σχήμα. Τότε, ξεκίνησαν και οι δικαστικές διαμάχες.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας του Κέντρου Αθηνών, έστειλε εξώδικο στον γνωστό τραγουδιστή αλλά και στη γυναίκα του, Καίτη Γαρμπή, ζητώντας τους 60.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιχειρηματία το εξώδικο στάλθηκε  για αποκατάσταση ηθικής βλάβης αλλά και επειδή κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος.

Ένας ακόμη λόγος όμως, είναι και η προκαταβολή που είχε ήδη λάβει ο γνωστός τραγουδιστής και σύμφωνα με τον επιχειρηματία έπρεπε να επιστραφεί. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο επιχειρηματίας δεν γίνεται να παρακάμψει τις οικονομικές απώλειες.

Η απάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, εντόπισε τον Γιώργο Μαζωνάκη και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις για την κόντρα με τον Διονύση Σχοινά. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ρώτησε τον γνωστό τραγουδιστή ποιος θα εμφανιστεί μαζί του στο Κέντρο Αθηνών.

Τότε, εκείνος απάντησε γελώντας: «Στο πλευρό μου θα δείτε… εμένα».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προσπάθησε ευγενικά να αποφύγει τις ερωτήσεις για την κόντρα του με τον Διονύση Σχοινά. Έτσι, όταν αργότερα ρωτήθηκε για την δικαστική διαμάχη του Διονύση Σχοινά με το νυχτερινό κέντρο απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά».