Latest News

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η Χέιλι Μπίμπερ απαντά στις φήμες ότι «έκλεψε» τον Τζάστιν από τη Σελένα Γκόμεζ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Η Χέιλι Μπίμπερ μίλησε στο podcast Call Her Daddy, όπου αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ σχολίασε και τις φήμες πως τον «έκλεψε» από την... Σελένα Γκόμεζ.

«Πώς επηρέασε την ταυτότητά σου το να είσαι παντρεμένη με κάποιον τόσο διάσημο;», ρωτά η Αλεξάντρα Κούπερ, σε ένα σύντομο απόσπασμα από την συνέντευξη, η οποία θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

«Από πού να ξεκινήσω;», απαντά η Χέιλι.

Η Χέιλι και ο Τζάστιν - οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2018 - έχουν γίνει εδώ και καιρό στόχος διάφορων κουτσομπολιών γύρω από τον τρόπο που άρχισε η σχέση τους, κυρίως τον χρόνο που μεσολάβησε μεταξύ του χωρισμού με την τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ και το ξεκίνημα του ειδυλλίου με την Χέιλι.

Οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ποτέ στο παρελθόν για τις φήμες, αλλά φαίνεται ότι η Χέιλι είναι πλέον έτοιμη να θίξει το θέμα.

«Ο σύζυγός σου ήταν σε μια πολύ δημόσια σχέση», λέει η Αλεξάντρα, «ο κόσμος είχε εμμονή με το ότι αυτοί [ο Τζάστιν και η Σελένα] ήταν μαζί». Και προσθέτει: «Ήσουν ποτέ με τον Τζάστιν μαζί, ταυτόχρονα με εκείνη;». 


«Είναι τόσο τρελό που κυριολεκτικά δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό», απαντά η Χέιλι, πριν εξηγήσει ότι «πολύ από το μίσος προέρχεται από κάτι σαν την ιδέα ότι "τον έκλεψες"». «Πρέπει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, γιατί υπάρχει αλήθεια», επιμένει το 23χρονο μοντέλο πριν τελειώσει το απόσπασμα.

Και δυστυχώς, οι ανυπόμονοι φανς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Πέμπτη για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο ήδη το σύντομο teaser έχει ήδη γίνει θέμα συζήτησης. 

Η λεζάντα του βίντεο εξηγούσε ότι το επεισόδιο θα είναι «η πρώτη φορά» που η Χέιλι «μιλάει για τη δημόσια διαμάχη που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνης και της πρώην του συζύγου της». 

«Η Χέιλι ξεκαθαρίζει ότι θέλει να το συζητήσει αυτό μία και μοναδική φορά... στο Call Her Daddy», προστίθεται στη λεζάντα.