Latest News

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Επος σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα : Πεθερά «έπιασε στα πράσα» τη νύφη με τον εραστή της

 Ένας γάμος στην Αχαΐα διαλύθηκε μέσα σε ώρες, καθώς κατά τη διάρκεια του γλεντιού η πεθερά «έπιασε στα πράσα» τη νύφη με τον... εραστή της.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γάμου στον Δήμο Ερυμάνθουστην τουαλέτα χώρου εστίασης. Ο γαμπρός είναι ένας άνδρας από την περιοχή, ενώ η νύφη από την Πάτρα.

Αυτό που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Ο γαμπρός γνώριζε για τη «φιλία» της συζύγου του και του άλλου άνδρα και συμφώνησε να κληθεί ως καλεσμένος τόσο στην γαμήλια τελετή όσο και στη δεξίωση.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η νύφη έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένη και διασκέδαζε χορεύοντας στο γλέντι για τον γάμο της, σε γνωστό χώρο δεξιώσεων της περιοχής. Κάποια στιγμή όμως, κατόπιν συνεννόησης με τον εραστή της, βρέθηκε μαζί του στην τουαλέτα.

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά», είπε στο pelop.gr ο Α.Δ., αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Η πεθερά όμως είχε «υποψιαστεί» εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» και «ενίοτε συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησεΠερίμενε λίγο και ξαφνικά μπαίνει στην τουαλέτα και βλέπει τον «φίλο» μαζί με τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο, ενώ φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη… σε διαζύγιο.