Latest News

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη ιστορία με τον Μάνο Χατζηδάκι και ο σπουδαίος ηθοποιός που δεν δέχτηκε ποτέ να του δώσει συνέντευξη

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ...Γρηγόρη Αρναούτογλου ως πρώτος καλεσμένος της εκπομπής The 2night Show.

Αναφερόμενος στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ θυμήθηκε σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε και άγνωστες ιστορίες με μεγάλα ονόματα με τα οποία συναναστράφηκε.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που δε δέχτηκε ποτέ να του δώσει συνέντευξη

«Υπάρχουν αρκετοί που με δυσκόλεψαν. Είμαι αρκετά επίμονος. Υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Με ηρεμεί μόνο το γεγονός ότι δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και δεν ήθελε να μιλά. Ενώ είχαμε καλή φιλία κι επικοινωνία, δεν κατάφερα να του πάρω συνέντευξη. Έχασα μια δυο συνεντεύξεις από ατυχίες, όπως την Τζένη Καρέζη. Οργανώναμε τη συνέντευξη και μεσολάβησε η ασθένειά της.

Η άγνωστη ιστορία με τον Μάνο Χατζηδάκι

Έχω κάνει μια βλακεία, που θα την πω πρώτη φορά. Περπατώντας σε πολύ νεαρή ηλικία στο δρόμο, βλέπω απέναντί μου τον Μάνο Χατζηδάκι. Όπως θα έκανε κάθε δημοσιογράφος, έτρεξα επάνω του και του είπα θέλω να σας κάνω συνέντευξη. Μου είπε ότι με ξέρει από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση αλλά δεν θα μου δώσει συνέντευξη. Λέω γιατί; Και μου λέει γιατί δεν είμαι όμορφος κι έχω γεράσει. Αν θέλεις, θα σου δώσω για την εφημερίδα ή για το ραδιόφωνο χωρίς εικόνα. Του είπα σας παρακαλώ, είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μείνει η συνέντευξη και μου είπε κατάλαβες τι σου είπα; Δεν σου δίνω. Πάρε τηλέφωνο, όποτε θέλεις, με το μαγνητοφωνάκι σου. Ο πανίβλαξ που έχεις μπροστά σου δεν το πήρε και 1,5 μήνα μετά έφυγε από τη ζωή» δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλώντας για μια άγνωστη ιστορία με τον σπουδαίο Μάνο Χατζηδάκι.

Η επεισοδιακή πρόταση γάμου στη γυναίκα του

Από τη συζήτησή τους φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στην σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη.

«Ήταν μια επεισοδιακή πρόταση γάμου. Δεν πέρασε καλά η Κρίστη. Την είχα σκηνοθετήσει στο μυαλό μου για να μην προλάβει να πει πολλά, να πει το “ναι” και να φύγουμε. Φεύγαμε από το σπίτι ενός φίλου και σε ένα φανάρι σταμάτησα, έβγαλα το δαχτυλίδι και της έκανα πρόταση γάμου. Έβαλε τα κλάματα, το φανάρι άναψε πράσινο, με έβριζαν οι άλλοι οδηγοί και της λέω “αν δεν απαντήσεις δε θα φύγουμε από εδώ”.Τελικά είπε το ναι… Νομίζω ότι αγχώθηκε και απάντησε γρήγορα» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγό του.

Η νέα εκπομπή

Αναφερόμενος στα νέα επαγγελματικά του σχέδια, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι πρόκειται να παρουσιάσει νέα εκπομπή η οποία θα ονομάζεται «Πρόσωπο με Πρόσωπο», θα ειναι πολιτική με καλεσμένους πολιτικούς και πάνελ πολιτικών.

Η εκπομπή θα ειναι καθε Πέμπτη και θα ειναι εναλλάξ με το Ενώπιος Ενωπίω καθε εβδομαδα, ενώ ποδαρικό θα κανει ο πρωθυπουργος Κυριακος Μητσοτάκης.

«Φέτος θα υπάρχει και μια δεύτερη εκπομπή, το “Πρόσωπο με πρόσωπο” με πολιτικές συνεντεύξεις και πολιτικά πάνελ. Η πρώτη έρχεται σε πολύ λίγο και θα είναι με τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια τους αρχηγούς των κομμάτων. Θα είναι μία από τις επόμενες Πέμπτης και θα είναι κάθε Πέμπτη. Μία θα είναι το “Ενώπιος Ενωπίων” και μία το “Πρόσωπο με πρόσωπο”, ανάλογα την επικαιρότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων.