Latest News

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση Εμπαπέ με τρανσέξουαλ μοντέλο - Ποια είναι η Ινές Ραού

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, φέρεται πως είναι σε σχέση με την Ινές Ραού, την πρώτη τρανσέξουαλ που έχει βρεθεί στο εξώφυλλο ...του Playboy.

Ακομπλεξάριστος φαίνεται πως είναι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που έχει ρόλο που παρομοιάζει αθλητικό διευθυντή στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σύμφωνα με την ιταλική Κοριέρε ντελο Σπορτ, βγαίνει εδώ και αρκετό καιρό με την Ινές Ραού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους διατηρούν ερωτική σχέση. Το ζευγάρι έχουν «πιάσει» άλλωστε και οι κάμερες, με αρκετές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μάλιστα, λέγεται πως η Ινές Ραού ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Εμπαπέ ταξίδεψε στην Αλγερία κατά τις καολκαιρινές του διακοπές, καθώς το μοντέλο είναι αλγερινής καταγωγής (όπως και ο Εμπαπέ, κατά το ήμισυ). Η Ραού, που έχει μεγαλώσει και ζει στο Παρίσι, έχει βρεθεί στο εξώφυλλο του Πλέιμποι, ποζάροντας γυμνή για το γνωστό περιοδικό το 2017.

Η Ινές Ράου έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου σε ηλικία 16 ετών και μίλησε για τη μετάβασή της αυτή για πρώτη φορά στα 24 της χρόνια.