Latest News

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Ana de Armas: Η μεταμόρφωσή της σε Blonde διαρκούσε τρεις ώρες κάθε μέρα [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]

 Η Ana de Armas μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από την εκτεταμένη μεταμόρφωσή της σε Marilyn Monroe για τη νέα της ταινία, Blonde...

Μιλώντας στο ΕΤ στην πρεμιέρα της ταινίας στο Χόλιγουντ, η ηθοποιός είπε ότι η μεταμόρφωσή της στην ξανθιά σεξοβόμβα απαιτούσε τρεις ώρες σε μαλλιά και μακιγιάζ καθημερινά.

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι κάθε μέρα», είπε η 34χρονη ηθοποιός για τη σωματική μεταμόρφωση που υπέστη για την ταινία.«Ήταν περίπου τρεις ώρες για να ετοιμαστώ, κάθε πρωί».

«Έχουμε πάνω από – δεν ξέρω – 100 αλλαγές γκαρνταρόμπας στην ταινία, και είναι όλες τόσο όμορφες και εμβληματικές σε όλα», συνέχισε. «Κάθε λεπτομέρεια είναι απλά, ξέρετε, τέλεια. Άρα, ήταν πραγματικά εκπληκτικό».

Όσον αφορά την ταινία, ο de Armas την χαρακτήρισε μεγάλη παραγωγή, που καλύπτει και τα 36 χρόνια της σύντομης ζωής της Monroe.

«Είναι μια τόσο μεγάλη ταινία, καλύπτει 36 χρόνια. Έτσι, αυτή η διαδικασία γήρανσης και οι πολύ εμβληματικές εμφανίσεις ή οι αναπαραστάσεις των ταινιών που έκανε – κάθε μέρα που καταφέρναμε να πλησιάσουμε στις εμφανίσεις της, ήταν πραγματικά υπέροχο».

Και δεν έχει άδικο, η ταινία είναι μια μεταφορά σχεδόν τριών ωρών του ομώνυμου μυθιστορήματος 700 σελίδων της Joyce Carol Oates.

Η  ηθοποιός του κέρδισε ένα 14λεπτο χειροκρότημα μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Όταν ρωτήθηκε για τη μνημειώδη στιγμή, η de Armas την αποκάλεσε «μαγική».

«Ήταν πραγματικά μαγικό», είπε. «Η Βενετία είναι τόσο υπέροχη και τόσοι πολλοί απίθανοι ηθοποιοί και θρύλοι έχουν βρεθεί εκεί, και ξαφνικά, δείχνεις αυτή την ταινία μετά από τόσο καιρό και τόσες προσδοκίες, και παίρνεις αυτη την… ανατροφοδότηση».

«Είναι παραπάνω από ό,τι μπορείς να φανταστείς, και 14 λεπτά – Ήταν απίστευτο», συνέχισε. «Δεν ήξερα τι να κάνω με τον εαυτό μου, γίνεται πολύ συναισθηματικό γιατί αυτή είναι η αντίδραση που ελπίζεις. Αλλά όταν συμβαίνει, είναι πολύ».

Η ταινία που ήδη έχει λάβει εγνωμιαστικές κριτικές βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια, με τον Μπραντ Πιτ και την εταιρεία παραγωγής του, Plan B, πίσω από το Blonde. Επαίνεσε τόσο τον ίδιο όσο και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Andrew Dominik, προσθέτοντας ότι η ταινία δεν θα γινόταν δίχως αυτούς.

Το Blonde κάνει το ντεμπούτο του σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου και βγαίνει στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου.