Latest News

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της: «Το ήθελα, αλλά πίστευα ότι ήμουν μεγάλη» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μ
ια έγκυος μητέρα κυοφορεί το εγγόνι της...

Η Νάνσι Χοκ, ανυπομονεί να γεννήσει την εγγονή της. «Ποτέ δεν το είχα σχεδιάσει, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που επέλεξα να κυοφορήσω το μωρό του γιου μου», δήλωσε στο SWNS.

Η 56χρονη προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για τον γιο της Τζεφ, 32 ετών, και τη σύζυγό του Κάμπρια, 30 ετών, αφού η σύζυγός του υποβλήθηκε σε υστερεκτομή μετά την τραυματική γέννηση των δεύτερων δίδυμων παιδιών τους.

«Λίγους μήνες μετά, είχα ξαφνικά την αίσθηση ότι έπρεπε να προσφερθώ να το κάνω», εξήγησε. «Το είπα στον γιο μου και δάκρυσε και σοκαρίστηκε - δεν το είχα πει ούτε στον σύζυγό μου εκείνη τη στιγμή. Αλλά ήταν πραγματικά υποστηρικτικός».

 Είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της: «Το ήθελα, αλλά πίστευα ότι ήμουν μεγάλη»
 Η Nancy ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδί του γιου της.

Το νεαρό ζευγάρι πάλευε για έξι χρόνια προτού καλωσορίσει τα δίδυμα Βέρα και Άιβα, που είναι τώρα 3 ετών, και στη συνέχεια τους Ντίσιλ και Λούκα, 11 μηνών, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο Τζεφ με την Κάμπρια ονειρεύονταν να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, αλλά δεν ήταν σίγουροι για τον δρόμο που θα ακολουθούσαν όταν συμβούλευσαν την Κάμπρια να υποβληθεί σε υστερεκτομή μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Ένιωσα ευγνωμοσύνη που είχα μια τόσο ανιδιοτελή και στοργική μητέρα, πρόθυμη να κάνει αυτή τη θυσία για την οικογένειά μου», είπε ο Τζεφ.

«Έχοντας βιώσει πάνω από τέσσερα χρόνια θεραπειών υπογονιμότητας, ήξερα πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η διαδικασία και αμφέβαλλα ότι ήταν δυνατόν να κυοφορήσει ένα μωρό για εμάς, αλλά συγκινήθηκα έστω που προσφέρθηκε», πρόσθεσε.

Είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της: «Το ήθελα, αλλά πίστευα ότι ήμουν μεγάλη»
 Δεν δίστασε ούτε στιγμή να γίνει παρένθετη μητέρα για τον γιο της, του οποίου η σύζυγος έκανε υστερεκτομή.

Είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της: «Το ήθελα, αλλά πίστευα ότι ήμουν μεγάλη»
 "Τους είπα ότι ήμουν πρόθυμη, αλλά πίστευα ότι θα ήμουν μεγάλη", λέει η 56χρονη.

Η Νάνσι Χοκ είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά να γίνει παρένθετη μητέρα, αλλά δεν ήταν σίγουρη ότι το σώμα της ήταν ικανό. «Τους είπα ότι ήμουν πρόθυμη, αλλά πίστευα ότι θα ήμουν μεγάλη. Αλλά προς έκπληξή μου οι γιατροί είπαν ότι ήμουν υγιής και μπορούσα να το κάνω οπότε να 'μαι».

Η οικογένεια, η οποία ζει στη Γιούτα, έπρεπε να δράσει γρήγορα προτού η 56χρονη μπει στην εμμηνόπαυση. Και παρά το γεγονός ότι μόλις είχαν γεννηθεί τα δεύτερα δίδυμα παιδιά τους, ο Τζεφ και η Κάμπρια αποφάσισαν αμέσως να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να προσπαθήσουν για το πέμπτο τους παιδί.

Η Νάνσι είχε πέντε υγιείς εγκυμοσύνες στη ζωή της. Κάποια από τα άλλα παιδιά της, ανησύχησαν αρχικά για την υγεία της μητέρας τους, αλλά τελικά ενθουσιάστηκαν με την ιδέα η οικογένειά τους να διευρυνθεί με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο.Είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της: «Το ήθελα, αλλά πίστευα ότι ήμουν μεγάλη»

 Ο Jeff και η Cambria προσπαθούσαν να κάνουν παιδί για έξι χρόνια πριν αποκτήσουν τις δίδυμες, Vera και Ayva, τώρα 3 ετών, και μετά τους Diseal και Luka, 11 μηνών, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ξεκίνησε ορμονοθεραπεία τον Ιανουάριο του 2022 και έκανε ενέσεις στον εαυτό της κάθε μέρα για 12 εβδομάδες με τη βοήθεια του συζύγου της και μπαμπά του Τζεφ, Τζέισον, 59 ετών.

Τον Φεβρουάριο του 2022, μετέφεραν με επιτυχία τα γονιμοποιημένα έμβρυα των Τζεφ και Κάμπρια από άλλες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης και η 56χρονη έμεινε έγκυος στο εγγόνι της.

«Ήταν λίγο τρομακτικό, καθώς είχαν περάσει 26 χρόνια από τότε που είχα κάνει παιδί», δήλωσε.

Ο Τζεφ εξεπλάγη ευχάριστα όταν η μητέρα του έμεινε έγκυος μόλις λίγες ημέρες μετά τη μεταφορά των εμβρύων «Ήταν σαν να έγινε θαύμα, παρόλο που είχα κάνει τις δεκάδες ενέσεις που είχαν προετοιμάσει το σώμα της για εγκυμοσύνη», είπε.

Είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της: «Το ήθελα, αλλά πίστευα ότι ήμουν μεγάλη»
 Στα 56 της χρόνια, η Nancy Hauck θα βιώσει σύντομα κάτι πραγματικά μοναδικό - θα γεννήσει την εγγονή της.

Τον Μάιο του 2022, η οικογένεια έμαθε ότι περίμενε κορίτσι.

Η Κάμπρια νιώθει ευγνωμοσύνη για την πεθεράς της. «Θυσιάζει τόσα πολλά για εμάς και την οικογένειά μας και αισθανόμαστε τόσο ευγνώμονες», είπε. «Είναι καταπληκτική και γεμάτη με τόσο φως και χάρη. Λένε ότι η εγκυμοσύνη συνοδεύεται από λάμψη, αλλά της Νάνσι είναι σαν φάρος».

Η οικογένεια είναι ενωμένη σε αυτό και οι Τζεφ και Κάμπρια κάνουν ό,τι μπορούν για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τη θυσία της Νάνσι. Επικοινωνούν συνεχώς με ομαδικά μηνύματα, μοιράζονται αστείες λεπτομέρειες, ιδιαίτερες στιγμές και μηνύματα ενθάρρυνσης.

Η Κάμπρια αγοράζει δώρα στη Νάνσι και μαγειρεύει τα αγαπημένα της φαγητά, ενώ εκείνη και ο Τζεφ σπεύδουν να της τρίβουν τα πόδια και να την βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο.

«Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε την κόρη μας», μοιράστηκε η μέλλουσα μητέρα.

Είναι 56 ετών και έγκυος στο μωρό του γιου της: «Το ήθελα, αλλά πίστευα ότι ήμουν μεγάλη»
 Η οικογένεια Hauck είναι πολύ χαρούμενη που θα καλωσορίσει ένα ακόμη παιδί, με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο.

Η εγγονή της 56χρονης αναμένεται να γεννηθεί στις 5 Νοεμβρίου με τους Τζέισον, Τζεφ και Κάμπρια παρόντες στο δωμάτιο.

«Δεν υπάρχει ανταπόδοση για κάτι τέτοιο - το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακολουθήσω το παράδειγμα που έδωσαν οι γονείς μου και να προσπαθήσω να δώσω το ίδιο επίπεδο αγάπης και αφοσίωσης στη δική μου οικογένεια», δήλωσε ο Τζεφ.