Latest News

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Μήνυσε τον 19χρονο γιo της - Θέλει να τον διώξει από το σπίτι, τον είχε κλειδωμένο στο μπαλκόνι για 4 ημέρες

 
Έσυρε στα δικαστήρια το ίδιο της το παιδί. Ένα παιδί 19 μόλις χρονών. Ηθελε την καταδίκη του για φθορές στο σπίτι της και ο τελικός σκοπός της ήταν να... τον διώξει.

Oπως αποκαλύφθηκε στη δίκη προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της, δεν δίστασε να τον κλειδώσει στον μπαλκόνι για τέσσερις ημέρες.     

Ας δούμε την ιστορία από την αρχή: Οι γονείς του 19χρονου είναι χωρισμένοι και ο έφηβος μένει με την μητέρα του, ενώ υπήρχαν προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση.

Στην απολογία του ο 19χρονος φέρεται να είπε: «Η μητέρα μου δεν με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνη για να είμαι κοντά στο σχολείο, άρχισε το μαρτύριό μου.

«Με έκλεισε έξω στο μπαλκόνι»

Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε.

Ευτυχώς έκανε ζέστη αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα».

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε την απαλλαγή του και τόνισε προς την μητέρα ότι «δεν γίνεται να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Έχετε ευθύνη».

Όταν η μητέρα άκουσε ότι ο γιος της θα αθωωθεί, φώναξε στο δικαστήριο: «Μην τον αθωώσετε».

Σπάνιο να διώχνουν οι γονείς τα παιδιά από το σπίτι

Σύμφωνα με την δικηγόρο, Κατερίνα Φραγκάκη δεν είναι συχνή περίπτωση να διώχνουν οι γονείς τα παιδιά από το σπίτι.

«Είναι όμως, μια αληθινή περίπτωση που εμείς έχουμε δει. Είναι ακραίες περιπτώσεις» όπως είπε η κα Φραγκάκη και τόνισε ότι «δυστυχώς στα διαζύγια τα παιδιά γίνονται… μπαλάκια πολλές φορές. Αυτή η υπόθεση σπαράζει την καρδιά όλων μας και ειδικά με τα λόγια του παιδιού που έμενε επί 4 ημέρες σε ένα μπαλκόνι».