Latest News

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Βγάζει πάνω από 100.000 δολάρια το χρόνο κάνοντας βόλτες με σκύλους στη Νέα Υόρκη

 O Ράιαν Στιούαρτ βγάζει βόλτες, εδώ και περίπου 20 χρόνια, σκύλους στη... Νέα Υόρκη. 

Όπως αναφέρει πλέον δεν βλέπει τον εαυτό του ως έναν απλό άνθρωπο αλλά ως «μέλος» της αγέλης.

Ο Στιούαρτ ξεκίνησε το 2002 ως παράλληλο επάγγελμά με την ηθοποιία να βγάζει βόλτες σκύλους. Πλέον έχει γίνει δουλειά πλήρους απασχόλησης κερδίζοντας περίπου 60 δολάρια την ώρα βγάζοντας βόλτα τρία έως πέντε κουτάβια κάθε φορά. Λόγω της φήμης που έχει αποκτήσει, ο Στιούαρτ βγάζει έως και 120.000 δολάρια ετησίως.

«Δεν σκέφτομαι καν ότι αγαπώ τα σκυλιά, απλώς είναι σχεδόν σαν προέκτασή μου», λέει ο Στιούαρτ στο CNBC και προσθέτει «δεν αγαπώ το δεξί μου χέρι, καταλαβαίνετε; Είναι απλά εκεί που είναι». 

Ο Στιούαρτ, ο οποίος είναι γύρω στα 40, λέει ότι το καλύτερο μέρος της δουλειάς του είναι ότι «χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου, έχω καταφέρει να βγάζω εξαψήφιο ποσό το χρόνο κάνοντας κάτι που αγαπώ».

Εργάζεται περίπου 36 ώρες την εβδομάδα, κατανεμημένες σε έξι ημέρες, με τα σκυλιά βέβαια να απαιτούν συνεχή προσοχή. Στο πλαίσιο αυτό, οι εξάωρες βάρδιες που κάνει είναι συχνά απαιτητικές. 

«Ένας καλός περιπατητής σκύλων είναι συγκεντρωμένος και προσεκτικός, επειδή θέλεις να αποτρέψεις τον σκύλο σου από το να πάθει κακό», λέει ο Stewart. «Πρέπει να προσέχεις την κίνηση. Πρέπει να παρακολουθείς τα σκυλιά [ώστε] να μην τσακώνονται μεταξύ τους. Δεν είναι μια από αυτές [τις δουλειές] που μπορείς να βάλεις AirPods και να ακούς μουσική».