Latest News

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Δολοφονήθηκε ο κιθαρίστας των «Teenage Head» – Συνελήφθη ο γιος του [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]

 Σοκ στην μουσική κοινότητα έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Γκόρντ Λιούις, συνιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος «Teenage Head», βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του... στο Οντάριο.

Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο 41χρονος γιος του, Τζόναθαν Λιούις, έχει συλληφθεί και κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού. Ο 65χρονος κιθαρίστας ήταν νεκρός για τουλάχιστον δύο ημέρες προτού τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ενώ η σορός του ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του είχε στείλει e-mail με το οποίο ενημέρωνε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Σε δήλωσή του στο CBC, ο αδερφός του Γκόρντ Λιούις δήλωσε ότι η «οικογένεια είναι συντετριμμένη και διχασμένη. Είναι η απώλεια ενός αγαπημένου αδελφού και μια πολύ περίπλοκη κατάσταση» είπε.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αρχών αναφέρουν ότι ο γιος ζούσε μαζί με τον πατέρα του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

«Είμαστε συντετριμμένοι και ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλεια του φίλου, συναδέλφου και αδερφού μας Γκορντ Λιούις. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν. Ο Γκορντ ήταν δύναμη και έμπνευση για πολλούς. Μας τον πήραν πολύ νωρίς» ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συγκρότημα.