Latest News

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Πολιτικός «πόσταρε» βίντεο-SOS στα social media μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του στη ζούγκλα

 Προεδρικός υποψήφιος στον Παναμά πόσταρε δραματική έκκληση για βοήθεια στα social media μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του σε ζούγκλα... της χώρας. 

Ο Ντιμίτρι Φλόρες, ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024, πόσταρε ένα βίντεο από το σημείο συντριβής, στα ορεινή περιοχή του δυτικού Παναμά. 

Το ελικόπτερο μετέφερε συνολικά έξι ανθρώπους - οι οποίοι διασώθηκαν, αν και με σοβαρούς τραυματισμούς κάποιοι. 

«Είχαμε ατύχημα εδώ, βρισκόμαστε στα 1.400 μέτρα υψόμετρο στα βουνά» αναφέρει ο Φλόρες στο βίντεο όπου δείχνει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου μέσα στην πυκνή βλάστηση. 

«Έχουμε κατάγματα σε χέρια και πόδια μεταξύ μας. Είμαστε έξι. Αλλά ευχαριστούμε το θεό που είμαστε ζωντανοί» ανέφερε ο ίδιος, δίνοντας τις ακριβείς συντεταγμένες της περιοχής ώστε να εντοπιστούν από τις ομάδες διάσωσης. 

Σε κατοπινό του βίντεο ο ίδιος σύστησε δύο ντόπιους που εντόπισαν το σημείο του ατυχήματος και έσπευσαν σε βοήθεια, διαμαρτυρόμενος για τα αργά αντανακλαστικά των αρχώ που, όπως κατήγγειλε, κατέφθασαν μετά από περίπου 4,30 ώρες. 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με τις αρχές. Πέταξαν από πάνω μας με ελικόπτερα πολλές φορές, ελικόπτερα που κοστίζουν στον φορολογούμενο εκατομμμύρια, αλλά δεν κατάφεραν να προσγειωθούν. Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά σ'αυτή τη χώρα» κατήγγειλε ο ίδιος. 

Μόλις γνωστοποιήθηκε πως όλοι οι επιβαίνοντες ήταν σώοι, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν το συμβάν, ορισμένοι χιουμοριστικά, με έναν να ρωτά τι εταιρεία κινητου έχει ο υποψήφιος πρόεδρος που πιάνει στη ζούγκλα. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.