Latest News

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

H Bρισηίδα Ανδριώτου συζεί πλέον με τον Σπύρο Μαρτίκα στον Πειραιά

 H Bρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, γνωρίστηκαν μέσα στο reality επιβίωσης Survivor όπου συμμετείχαν και οι δυο την σεζόν που...μας πέρασε. 

Μάλιστα το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον ξεκίνησε ενώ βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι όμως επίσημα ζευγάρι έγιναν όταν βγήκαν από αυτό.

Στην αρχή κάποιοι έλεγαν ότι αυτή η σχέση είναι ένα πυροτέχνημα ή ακόμα και ένα διαφημιστικό τρικ για να παραμείνουν και οι δυο τους στη δημοσιότητα, όμως όλα αυτά διαψεύσθηκαν καθώς το ζευγάρι, μετά από ένα καλοκαίρι το οποίο πέρασαν αχώριστοι στη Μύκονο, πλέον επέστρεψαν στην πρωτεύουσα όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε πως θα γίνει πλέον μόνιμη κάτοικος Πειραιά, αφού θα συγκατοικήσει με τον φαρμακοποιό Σπύρο Μαρτίκα.

«Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα», είχε αποκαλύψει λίγο καιρό πριν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το απόγευμα του Σαββάτου επισημοποίησε την αλλαγή της διεύθυνσης κατοικίας της ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έγραψε: «Η πρώτη μας βόλτα με τον Σπύρο Μαρτίκα ως πλέον κάτοικος Πειραιά».