Latest News

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Ο Μπόρις Τζόνσον συναντήθηκε με τον Κώστα Μυλωνά: «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας»[ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Με τον Μπόρις Τζόνσον, που συνεχίζει να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, συναντήθηκε ο Κώστας Μυλωνάς, παρουσιαστής της κάποτε γνωστής εκπομπής «Τα παιδιά της νύχτας» και... μουσικός παραγωγός. 

Ο Κώστας Μυλωνάς δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό στο Instagram, τον οποίο χαρακτήρισε ως «απλό άνθρωπο», προσθέτοντας πως οι δυο τους ήπιαν επίσης ούζο.

«Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας...», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι διακοπές διαρκείας του Μπόρις Τζόνσον, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, που μαστίζεται από κύματα ακρίβειας, ωστόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται, αφού εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Κάρυστο, μαζί με την οικογένειά του. 


Πρόκειται για τις δεύτερες διακοπές τους στο εξωτερικό εδώ και πολλές εβδομάδες, μετά το ταξίδι στη Σλοβενία για καθυστερημένο μήνα του μέλιτος. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο, ο Μπόρις Τζόνσον ενοίκιασε σπίτι σε οικισμό κοντά στην Κάρυστο και «είναι διακριτικός και προσιτός, κάτι που επιβεβαιώνει ότι περνάει καλά».

«Εθεάθη στην παραλία Γιαννιτσίου της νότιας Εύβοιας, (πρώην δήμος Μαρμαρίου), γνώρισε και την παραλία Ποτάμι στον Πλατανιστό, επίσης στη νότια Εύβοια. Αναμένεται επίσης στη Μεγάλη Άμμο και βέβαια δοκιμάζει την καρυστινή κουζίνα, αρνί και κατσίκι», πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση έχουν προκαλέσει φωτογραφίες του σε άγνωστη παραλία της περιοχής, με κάτοικο να σχολιάζει στη βρετανική Sun: «Δεν έχω ιδέα πώς ο Μπόρις βρήκε αυτή την παραλία - ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί». 

Ο Μπόρις Τζόνσον συναντήθηκε με τον Κώστα Μυλωνά: «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας»

Ο Μπόρις Τζόνσον συναντήθηκε με τον Κώστα Μυλωνά: «Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπόρις Τζόνσον, διαμένει στην περιοχή Μεκουνίδα της Καρύστου, όπου φέρεται να έχει  Ελληνοβρετανούς φίλους. 

Πριν πάει στην Κάρυστο, μέσω της Αγίας Μαρίνας, έκανε μια στάση στην Νέα Μάκρη όπου και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στο σούπερ μάρκετ, ενώ φημολογείται ότι θα μείνει στην περιοχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.