Latest News

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Μέγκι Ντρίο: «Στην Αγγλία μας αντιμετώπιζαν χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές»


 Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μέγκι Ντρίο
Το μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το GNTM... «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει, για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή αλλά και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Όπως ανέφερε, μετά το ριάλιτι δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια και ξεκίνησε να έχει φοβίες.

«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα»

«Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια όταν βγήκα από το GNTM. Ξεκίνησα να έχω και φοβίες, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στο δρόμο. Ακόμα και τώρα συνεχίζουν οι κακίες στα social», είπε στα Παραπολιτικά 90.1 F,M και την εκπομπή «Άρωμα Ζωής».

Και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα έζησα ρατσιστικές συμπεριφορές. Στην Αγγλία που πήγα να σπουδάσω ήταν όλα πιο κουλ. Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ, χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ακόμα και διάσημοι δύσκολα λένε την καταγωγή τους και αυτό οφείλεται στην Ελλάδα και πώς τους αντιμετωπίζουν. Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό».

Η Μέγκι Ντρίο πριν από επτά μήνες έχασε τη μητέρα της. Για την απώλειά της, σημείωσε σχετικά: «Η μαμά μου παρακολουθούσε τα πάντα. Ήταν αυστηρός κριτής, ακόμα και πριν «φύγει» με έβλεπε και με συμβούλευε. Έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλείες μου, όλα».

Τέλος, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί: «Είμαι διαβητική και δεν μπορώ να τρώω γλυκά. Μου λείπει η ζάχαρη, αλλά το παλεύω».