Latest News

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Αντετοκούνμπο -Χρήμα με… ουρά φέρνει ο Γιάννης στην Εθνική

Τα πολλαπλά οφέλη από τη συμμετοχή του Γιάννη  Αντετοκούνμπο στην Eθνική μπάσκετ άρχισαν να… εξαργυρώνονται νωρίς νωρίς για την ...ομοσπονδία μπάσκετ. 

Ήδη τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα με την Ισπανία στο κλειστό του ΟΑΚΑ ξεπέρασαν τα 300.000 ευρώ, ενώ γύρω στο ένα εκατομμύριο υπολογίζεται να είναι τα αντίστοιχα από το τουρνουά «Ακρόπολις».

Κι όλα αυτά χωρίς να παραβλέπονται τα έσοδα από τους διάφορους χορηγούς της Εθνικής που είναι αμφίβολο εάν συνέδεαν το όνομά τους με την προσπάθεια της εθνικής εάν δεν υπήρχε ο σταρ των Μιλγουόκι.

Βέβαια το μεγάλο κέρδος, όπως όλοι περιμένουν, είναι η αγωνιστική του παρουσία στο Ευρωμπάσκετ τον άλλο μήνα. Εκεί μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά την προσπάθεια για ένα μετάλλιο επαναφέροντας την Εθνική στις κορυφαίες της Ηπείρου.

Παράλληλα η παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ δημιουργεί ρεύμα υπέρ της Εθνικής. Η συγκινητική του ιστορία, η εκτόξευσή του στην κορυφή του ΝΒΑ, συγκινούν τον κόσμο, ανεξαρτήτως χώρας και αναμένεται να δημιουργήσει κύμμα υποστήριξης για την ελληνική ομάδα.