Latest News

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Θρίλερ με τον θάνατο 20χρονης στην Αίγινα: «Άφαντο» πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση - Το τελευταίο μήνυμα στην κολλητή της

 Τις συνθήκες θανάτου 20χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη χθες, διερευνούν οι αρχές στην Αίγινα, με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η αυτοκτονία, αλλά χωρίς να αποκλείεται προσώρας το ενδεχόμενο... εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο οικογενειακό περιβάλλον υπήρχαν προβλήματα, με την 20χρονη να έχει έντονες προστριβές με το σύντροφο της μητέρας της ο οποίος φέρεται να ήταν βίαιος απέναντί της. 

Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας,  μάρτυρες είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στην μητέρα όσο και στην ίδια την 20χρονη.

Μάλιστα προβληματισμό προκαλεί η εξαφάνιση του εν λόγω ατόμου μετά το θάνατο της 20χρονης. 

Το τελευταίο μήνυμα 

Λίγες ώρες προτού βρεθεί από τη μητέρα της νεκρή, η 20χρονη είχε στείλει μήνυμα στην κολλητή της που έλεγε: «Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα». 

Κατά τ'άλλα η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να επιβεβαιώνει πως είχε πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Το χρονικό 

Η 20χρονη βρισκόταν στο εστιατόριο όπου δούλευε από το βράδυ του Σαββάτου έως νωρίς το πρωί της Κυριακής. Στις 9.30 το πρωί η μητέρα της τη βρήκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού τους. 

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα πριν σχολάσει, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει.

Περαιτέρω στοιχεία αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό της κοπέλας.