Latest News

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Μαντώ Γαστεράτου: Η περιπέτεια της υγείας της, λίγες ημέρες πριν γεννήσει και το «Μαρτυρικό βράδυ…» [ΕΙΚΟΝΑ]

Η Μαντώ Γαστεράτου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της... σε λίγες ημέρες

Ωστόσο, η ραδιοφωνική παραγωγός ήρθε αντιμέτωπη με μία ίωση, που την «έριξε» στο κρεβάτι, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα story, στο οποίο εξηγεί ότι ο γιος της, ο Γιώργος την κόλλησε γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να περάσει ένα «μαρτυρικό» βράδυ.

«Φτάσαμε στην τελική ευθεία με αγκαλιά τη λεκάνη, πυρετό και ένα μαρτυρικό βράδυ με γαστρεντερίτιδα. Κυκλοφορούν ιώσεις γαστρεντερίτιδας εκεί έξω; Γιατί εμένα με ξέκανε! Και τον Γιώργο φυσικά», έγραψε σε μια φωτογραφία που τη δείχνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Δείτε το story της:

μαντω

Πρόσφατα η Μαντώ Γαστεράτου προχώρησε σε μία ξεχωριστή ανάρτηση με ένα μακροσκελές μήνυμα το οποίο απευθυνόταν στην αγέννητη κορούλα της.

«Σε λίγες μέρες… Δεν θα είμαι αυτή που ειμαι ακριβώς… Σε λίγες μέρες… Η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα… Σε λίγες μέρες… Θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος, συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη, αβεβαιότητα, δύναμη… Σε λίγες μέρες… Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα και άδολα με όλη σου την ύπαρξη…

Σε λίγες μέρες… Το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί… Σε λίγες μέρες… Θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα μου… Σε λίγες μέρες… Θα λέω η κόρη μου… Σε λίγες μέρες…

Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο! Σε λίγες μέρες… Θα κάνω ο,τι καλυτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου Σε περιμένουμε μικρή μου Κ», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.