Latest News

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ο Πούτιν απαντά στο τρολάρισμα των ηγετών του G7 – «Αν φωτογραφίζονταν ημίγυμνοι θα έδειχναν αηδιαστικοί» [ΒΙΝΤΕΟ]

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε στους δυτικούς ηγέτες που χλεύασαν τα αθλητικά του κατορθώματα, λέγοντας ότι θα έδειχναν «αηδιαστικοί» αν προσπαθούσαν να μιμηθούν τις εμφανίσεις του με γυμνό το πάνω μέρος του... σώματός τους.

Ο Πούτιν έκανε το σχόλιο αυτό κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Τουρκμενιστάν νωρίς την Πέμπτη όταν ρωτήθηκε για τους ηγέτες της Δύσης έκαναν αστεία σε βάρος του στη σύνοδο κορυφής της G7.

Καθώς κάθισαν για συνομιλίες, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αστειεύτηκε ότι οι ηγέτες της G7 θα μπορούσαν να βγάλουν τα ρούχα τους για να δείξουν «ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν».

«Ας περιμένουμε πρώτα να βγάλουμε φωτογραφία», του απάντησε ο Τριντό. Ο Καναδός πρωθυπουργός, είχε μάλιστα την ιδέα και πρότεινε «να κανονίσουμε να κάνουμε ιππασία χωρίς να φορούμε τίποτα από πάνω», όπως ο Πούτιν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Πούτιν απάντησε ότι, σε αντίθεση με αυτόν, οι δυτικοί ηγέτες κάνουν κατάχρηση αλκοόλ και δεν κάνουν αθλήματα.

«Δεν ξέρω πώς ήθελαν να γδυθούν, πάνω ή κάτω από τη μέση», είπε. «Αλλά νομίζω ότι θα ήταν ένα αποκρουστικό θέαμα σε κάθε περίπτωση».

Σημείωσε ότι για να φαίνεται κάποιος καλά «είναι απαραίτητο να σταματήσει την κατάχρηση αλκοόλ και άλλες κακές συνήθειες, να κάνει σωματική άσκηση και να συμμετέχει σε αθλήματα».

Όμως ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε και στη φράση και πάλι του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος υποστήριξε ότι αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν γυναίκα, δεν θα είχε ξεκινήσει αυτόν τον τρελό, «μάτσο» πόλεμο στην Ουκρανία.

«Θέλω μόνο να υπενθυμίσω τα γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας, όταν η Μάργκαρετ Θάτσερ αποφάσισε να εξαπολύσει στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Αργεντινής για τα Νησιά Φώκλαντ. Άρα μια γυναίκα πήρε την απόφαση να εξαπολύσει στρατιωτική δράση», απάντησε ο Πούτιν σήμερα (30.06.2022) σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη διάρκεια επίσκεψής του στο Τουρκμενιστάν.

«Ως εκ τούτου η αναφορά του βρετανού πρωθυπουργού σ’ αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι εντελώς ακριβής», πρόσθεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.