Latest News

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Survivor: Έπεσε ξύλο στο Survivor, ο Κατσαούνης όρμησε στον Καραγκούνια: «Ποιανού σπίτι θα γ@μ... ρε;»


 Ένταση, βρισιές και χειροδικία είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λόγω της βροχής αλλά κατά λάθος πήρε αυτά του Τάκη Καραγκούνια.

Μέχρι οι δυο τους να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί, τσακώθηκαν κι ο Γιώργος Κατσαούνης κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες τους.

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε προσωρινά από το Survivor, όπως ορίζουν οι κανόνες του ριάλιτι.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε “όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι“, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

«Δεν ήθελα να τον χτυπήσω»

Μιλώντας αργότερα για το επεισόδιο, ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τάκη Καραγκούνια αλλά να τον φοβερίσει.

Μετά το συμβάν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την άμεση απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor, μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την τιμωρία του.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή αποφάσισε ο Γιώργος Κατσαούνη να βρεθεί εκτός παιχνιδιού. Αν ισχύουν οι διαρροές, πρόκειται για μια αυστηρή απόφαση καθώς στο παιχνίδι έχουν υπάρξει παρόμοια επεισόδια μεταξύ των παικτών χωρίς να έχουν υπάρξει ανάλογες κυρώσεις...