Latest News

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Στη φυλακή ο γνωστός ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών

 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γνωστός ντράμερ, πρώην συνεργάτης του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, μετά την απολογία του στην 14η τακτική ανακρίτρια για σεξουαλική κακοποίηση...ανηλίκων κοριτσιών.

Ο μουσικός κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015 ηλικίας τότε από 5 έως 13 ετών.

Συγκεκριμένα, στον ήδη καταδικασμένο σε πρώτο βαθμό για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού αποδίδονται δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος:

α) γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και

β) κατάχρηση ανηλίκων καθώς πρόκειται για κορίτσια που οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν να τα προσέχει.

Η κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων αποδίδεται καθώς τα θύματα ήταν υπό την επίβλεψη του σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας όπου του τα εμπιστεύονταν οι γονείς τους, φιλικές οικογένειες, να τα προσέχει. Σε ένα από τα δύο καταλύματα, ο κατηγορούμενος είχε εκδιωχθεί όταν ο ιδιοκτήτης τής εγκατάστασης είχε πληροφορηθεί τις ενέργειες του μουσικού σε βάρος των παιδιών.

Ο ντράμερ έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη. Άσκησε όμως έφεση και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο μουσικός αποπλάνησε ένα ανήλικο κορίτσι στο σπίτι του στον Ωρωπό κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Το 2013 το παιδί εξομολογήθηκε στην μητέρα του τι βίωνε στο σπίτι του ντράμερ, και ακολούθησε σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Με τη συνδρομή εξειδικευμένων αξιωματικών της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της ΓΑΔΑ η κοπέλα είπε ότι ο κατηγορούμενος κάθε φορά που πήγαινε σπίτι του, την έβαζε να παρακολουθεί παιδικές ταινίες και τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Αρχικά, εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα για τον κατηγορούμενο καθώς κρίθηκε ότι ήταν ανεπαρκείς οι ενδείξεις σε βάρος του.

Όμως, ο εισαγγελέας Εφετών, άσκησε έφεση καθώς αξιολόγησε ως ελλιπώς αιτιολογημένο το επίμαχο βούλευμα. Αποτέλεσμα ήταν ο μουσικός να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης και να καταδικαστεί.

Όταν η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακολούθησαν καταγγελίες και άλλων νεαρών κοριτσιών.