Latest News

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Έφη Σαρρή: «Είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

 Στα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στο ξεκίνημα της καριέρας της αναφέρθηκε η Έφη Σαρρή, επισημαίνοντας ότι οφείλει πολλά στο... Νίκο Καρβέλα.

Μιλώντας η τραγουδίστρια αποκάλυψε και το «μυστικό» της νεότητάς της, τονίζοντας ότι είναι «πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

«Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική.

Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”» τόνισε.

Ερωτηθείσα για το «μυστικό» που την κάνει να δείχνει πάντα νέα, η Έφη Σαρρή απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω».

«Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν», πρόσθεσε με χιούμορ.

Σχολιάζοντας, τέλος, τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει για εκείνη κατά καιρούς, η Έφη Σαρρή προτιμά να ξεχνά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συγχωρεί κιόλας…

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”. Μια λέξη με αντιπροσωπεύει πολύ, και είναι το “βαριέμαι”. Περνώντας τα χρόνια έχω άνοια και Αλτσχάιμερ, αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πολύ κακό, δε συγχωρώ, αλλά ξεχνάω» ανέφερε μεταξύ άλλων.